Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Süpermarkette bisiklet satışı:)

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.101
İşte size bir marketimizin kataloğundan alıntı:
Önce "bisikletçi"nin ifadeye bakın.. Sonra sele yüksekliğine.. Sonra da bisikletin çatalına bakın bakalım ; ne göreceksiniz...:)

http://img510.imageshack.us/img510/7446/image35gy2.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/9148/image36nf4.jpg

Bu fotodaki bisikleti alacak çocuğun vay haline:) (çatala dikiz:) )

Scudo
maşa nasıl öle ya :D nasıl dengede duruyor o bisiklet anlamadım. adamın hali perişan. nesine 1yıl garanti veriyolar acaba?:D :D :D

Fren kollarinin açıları içler acısı.. Amortisor deseniz soylenecek laf yok.. Olmaz boyle sey..

Adamin surat ifadesini de gecenin sakasi olarak kabul ediyorum :D

Harika paylasim, tesekkurler Gursel abi :)

Ben bu adamlara ne diyim abi.... En iyisi .............. yazıyım boşlukları siz doldurun...

Ise biraz heyecan katilmis hepsi bu bence:D:D:D

Yabana atmayın arkadaşlar,bu marketimizin ülkesinde dünyanın en önemli bisiklet turu "Tour de France" yapılıyor :)

hahahehüü:D :D :D süper yaa teşekkküür edriz..

@baymineral

evet bende bir gariplik var diyordum
hehehehe

Abi çok garip bişey değil bu zaten yurdumuzda çok böle bisikletler ama garanti vererek halkı kandırmış oluyorlar,alımına teşvik ediyorlar bu şekilde...

insanların güvenliklerini hiçe sayıyorlar,., bisiklet hakkında yorumsuz:D :D :D :D

Alttaki bisikletin adı "terminatör".
Gerçekten sürücüsü olacak çocuğun olan veya olabilecek bütün bisiklet sevgisini "yokedebilir"

Adam bununla spor yapacağına evde şınav çeksin daha iyi olur. Hiç olmazsa adamın bir tarafları daha az acır.

Böyle bir bisikleti gerçek araziye çıkarsak altımızda tarumar olur. Tek kullanımlık bisiklet şekline bürünür. Araziden tek parça çıkarsa bisiklet gerçekten "x-treme" kabul edilebilir. :)

Reklam adamı rezil de eder Vezir de eder desek olur mu :)

baya güldüm Gürsel abi teşekkürler paylaşım için :)

@Tugberk Tezel

ehehe gercekten koptum o açılara :D

Gürsel abi çok önemli bir noktaya değinmiş.Bence bu gülünecek değilde ağlanacak bir olay.Marketler bisiklet sattıkça bu olaylar çokça yaşanacak.İşte asıl trajedi bisikletin bisikletçiler harici yerlerde satılması.Satılabilir onu engelleyemeyiz ama öyle yerlerden bisiklet alınması konusunda herkes birşeyler yapmalı diye düşünüyorum.

36 YTLLik çocuk bisikleti, 1 sene garantili. 36 YTLYi aya bölün ayda 3 ytl yapar. Güne bölün 10 ykr yapar. Varoşlarda günlüğü 10 ykrye çocuğunu insanlar mutlu ediyor. Ki çevremdeki tüm çocuklar çin malı bisikletlere biniyor zengini fakiri. Ki parçalasalar anca arka destek tekerleri parçalıyorlar. Bisiklete birşey bile olsa zaten bir sene garantisi var. Müdavimi boyda bir bisikleti almaya kalksalar 5-6 katı fiyat. Ki onun da destek tekerleri günlük kullanımda parçalancaktır.

Çift amortisörlü bisiklet olayına gelecek olursak da orada hem fikirim. O tamamen gözboyama, başka bir şey değil.

Geri