Mösyö Salyangoz
Yol'cu
- Tepki
- 238
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dün gece arkadaşlarımla anayolun emniyet şeridinden ve kaldırımından giderken araçlar sürekli selektör yapıyordu. Bunu daha önce de yaşadık. Yani geldiğini görüyoruz, otomobilin sesini de duyuyoruz . Tabii ki yapmasınlar demiyorum ama aklıma tepki göstermek amaçlı da olabilir diye geldi sonuçta "gece o yolda ne işimiz var" gibisinden. Ya da selam veriyor da olabilirler.. Konuyu paylaşmak istedim çünkü selektör yaptıklarında daha çok dikkatimiz dağılıyor. aynı durumdan muzdarip olanlar var mıdır?
yolda sabah veya akşam giderken korna çalıyorlar bazıları yerinde çalıyor tamam ama bazıları yersiz çalıyor. aracı görüyoruz ve kenara çekiliyoruz ama o esnada bir korna sesi geliyor.çoğunlukla oluyor ve yavaşlayabilir diye düşünüyorum. bilmiyorum belki de çok fazla bisiklet turuna çıkıp bu tip şeylerle çok karşılaştığım için böyle düşünüyorumdur.
yolda sabah veya akşam giderken korna çalıyorlar bazıları yerinde çalıyor tamam ama bazıları yersiz çalıyor. aracı görüyoruz ve kenara çekiliyoruz ama o esnada bir korna sesi geliyor.çoğunlukla oluyor ve yavaşlayabilir diye düşünüyorum. bilmiyorum belki de çok fazla bisiklet turuna çıkıp bu tip şeylerle çok karşılaştığım için böyle düşünüyorumdur.