Scudo Sports

Surly lht

Scudo
merhaba arkadaşlar bende yurt dışından bır surly siparişi verdim. Benim verdiğim surly den iki tane varmış biri surly lht 26 diğeri ise surly lht 700 cc ben ikinci yazdığımı sipariş ettim. Bundan dolayı biraz tedirgin oldum. Açıkçası o kısmını pek düşünmedim. İkisi arasındaki farkı biliyor musunuz

Bana 26 veya 28 olarak istediğim cantı takabileceğim söylendi, bende siyah görünce onun siparişini verdim sizce değiştirmeli miyim

@ozguructepe
disk fren kullanıcaksanız ikisinide takabilirsiniz, doğru.
v fren ise hangisini istiyorsanız onu almanız gerek bana kalırsa tur bisikleti 28" tir ve rengi de onun hoşunuza gittiyse doğru tercih
zaten disk fren kullanıcaksanız düşünmenize bile gerek yok

Hayır disk fren değil V fren kullanacağım. İçimden geçen 28 ama rampa kon usunda 26 cantın daha elverişli olduğunu söylüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@ozguructepe

26nın en büyük avantajı bence yedek iç-dış lastik, jant teli, çember gibi parçaların 28e oranla daha bulunabilir olması. Jant teli kırıldığında, lastik yarıldığında en küçük köy bisikletçisinde bile bulunabilir bu Parçalar. Surlyleri genelde 26" yapıp uzun turlarda kullanılmasının olayı da bu tarz avantajlar sanıyorum. Fakat sizin kullanım amacınıza uyuyorsa 28" alın kullanın. Önemli olan içinize sinmesi. Ben yıllardır 28" kullanıyorum bir problem yaşamadım.

Teşekkür ederim 28 aldım artık, Almanya' dan sipariş ettiğim için iletişimimizde zor oluyor. Amacım tur bisikletçiliği olumlu yönleride, olumsuz yönleride mevcut.

Tamer bey kadro boyu olarakta 58 cm seçtim. Pedal bisiklette Bülent bey boyuma göre hesaplayıp 58 kadronun bana uygun olduğunu söyledi.

@ozguructepe
Siparişi hangi siteden verdiniz ? Ne kadar sürdü size ulaşması ? Ulaştıysa tabi ..

@irbc
Kadroyu 3 ay önce Bike-component's den sipariş vermiştim 10 günde geldi gümrük vergisi artı kargo 1500 TL ye geldi. 700c 58 kadro.... şu an 3.500 km oldu. Memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim.IMG_1874.JPG

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
Geri