Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sürücüler bizi ne kadar sinir ediyorlarsa bizde sinir edelim?

Tepki
13
Bisiklet
Salcano
Yaşım küçük polis beni ciddiye almıyor tabii ki ama ben fotoğrafları ve plakaları çekip benden büyük birisi artık kuzenim olur apartmandan biris olur polise yolluyorum.
Ne fotoğrafı derseniz?
Sahillerde bisiklet yolunu kapatan arabaların tabii ki. Tamam anladık piknik yapacaksınız, afiyet olsun ama sporumuzuda engellemeyin kardeşim? Biz sizin mangalınıza tekme atıp kaçıyormuyuz (fena fikir değil aslında)?
Belki sizin oralarda olmaz ama Bostancı-Pendik sahil yolunda çok oluyor.. Fotoğraflarıda var zaten.,

http://i1123.photobucket.com/albums/l556/zhetan/Bisikletle%20Iznik-2/DSC06991.jpg

Bu fotoğraf ise forumda paylaşıldı daha önce yeri Kartal Balıkçı Karşısı, Fatih Dersanesi Karşısı, Feribot Karşısı.. Her yerin karşısı neredeyse 4 yol ağzı.. Arkadaş tabela ile dalga geçmiş herhalde:

http://i1123.photobucket.com/albums/l556/zhetan/Bisiklet%20Yoluna%20Park%20Edenler/Kartal-20111002-00026.jpg

Polis'e fotoğraf çekip bildirirseniz eğer polis kaliteli bir hizmet veriyorsa plakaya cezayı verecektir.

Yol kapatma cezasını bilmiyorum ama çekilirse sürücü en az 70 TL'yi gözden çıkaracak :)

*EKLEME: Bugün son fotoğraftaki yere gidip tekrar orayı kontrol edip size fotoğrafı armağan edeceğim.

Scudo
Çekilmesi lazım bence. Eğer çekilirse, bir daha oraya koymayacaktır. Ve kendi çevresinde bu olayı anlatacaktır.

Şu anda, maalesef, polisler fotoğraf üzerinden ceza yazamıyor kanun gereği..
Araç ancak MOBESE'ye yakalanmışsa veya doğrudan polis tarafından görülmüşse ceza yazılabiliyor..

Bu yüzden bu durumda yapılabilecek en iyi şey aracı gördüğünüzde 154'ü arayıp bir trafik ekibinin oraya gelmesini beklemek ki kim bilir ne zaman gelirler.

Ama şu anda fotoğraf ile ihbar konusunda bir çalışma yürütülüyor.
Haberine de şuradan ulaşabilirsiniz ((link))

Burasıda Alanya. :)

http://m1304.hizliresim.com/18/w/mkh5h.jpg

@Osman Selman
nereye yolladın söyle, biz de yollayak. Bursa da dolu çok rastlıyorum. Hele Fatih Sultan Mehmet Bulvarında

Valla bu konuda hiçde kibar davranamayacağım beni adam ve insan yerine koymayan bu başkalaşım,oluşum ve evrimini tamamlayamamış ve kısaca gelişememiş mahluklara ne deseniz boşşş!!!!aslında öyle ağır yaptırım yapacaksın bak bir daha böyle şeyler oluyormu ama hani buna dur diyecek güç yada güçler.

arabalar yolda giderken bisiklet yolunu çok fazla kullanıyorlar , pazar günü çok sinirlendim . Bisiklet yoluna bisikletimi enine şekilde park ettim, arabaların çoğu şerit değiştirmek zorunda kaldılar ama kornalara , camı açıp münakaşalara onbeş dakika kadar dayanabildim , bu hafta sonu gene deneyeceğim hedefim 20 dakikalık form düzeyine erişebilmek

• Beğen
Tepkiler: fleylak
@mehmetalkan

(link)

ama bazen hata olabiliyor çok dosya ekleyince.

Bizde (Ankara) ne bisiklet yolu var ne dert :D Hakkı aramak lazım gerçekten, akılsız başlarının cezasını çeksinler biraz. (Mümkün olan en kibar şekilde ifade ettim.)

Dün ilk defa avrupa yakası sahil yoluna indim. Daha önceki şikayetleri okumuş bazı fotoğrafları görmüştüm. Orada yazılanlar çizilenler az bile. Bisiklet yolunu geçtim inanın normal kaldırımda yürümeniz bile çok zor. Arabalarla her yeri işgal etmişler. Ne fotoğraf çektim ne de tartışma yoluna gittim. Üzülerek söylüyorum ama hakkımı arayacağım diye kimseyle tartışmaya girmeye niyetim yok benim. Durup dururken bir tarafıma bıçak yemek ya da 10-15 kişiyle kavgaya girmek istemem. Kendimce tadını çıkardım sahil gezisinin.

Geri