Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

süspansiyonu kaynatırsam ne olur?

@veynah

teşekkürler.ben de düşünmüştüm bunu, özellikle de marka bianchi olunca muhtemelen olur öyle birşeyler:eek:

Scudo
kardeş bunun markayla alakası yok amortisörlü bir bisiklet aerodynamic açısından amortisörlü mantığı ile üretilir bu her marka için aynı bianchi kötü olduğu için değil bianchi bisikletin krallarından biridir tr de piyasaya göre mal yapıyor

saygılar

@veynah

aerodinamik değilde sadece dinamik demek istediniz herlade:)

Bence git geotech expet kadro al 120 130 lira civarı sanırım

2. bir kadroya gerek yok.sadece uzun yollarda ve turlarda lazım oluyor.eğer bu bisiklet full amortisör olmasa 1 hafta dayanamaz:D

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@zürey

Zürey hiç merak etme çok çok iyi dayanır ;) bende zamanında Bianchi dragona sahiptim ve çok çok zorladım sağlamlığından hiç şüphem olmadı ama şu an hardtail(arkasında amortisör olmayan) kadro kullanıyorum ve en az bianchi kadar zorluyorum aynı şeyleri yapıyorum ama hiç bir sorun olmadı inşallahta olmaz...

sadece eğer gerçekten zorladığını düşünüyosan - 1 metre civarı yüksekliklerden sürekli atlıyorsan veya o tür zorlayıcı hareketleri yapıyosan- o zaman hardtail kadro alırkende biraz sçici olman gerekir hafiflik senin için 2. hatta 3. planda olmalı ;) benim kadrom hardtail aluminyum 7005 normalde bu tür kadrolar 2 kg altındadır ama benim kadrom 2.2 kg ve çok sağlam et kalınlığı çok iyi..

Bu arada kaç Kgsin?

@Ontario

Birde slip değil slick lastik ;)

bu arada dediğin yöntemde güzel fakat orta amortisörün düz yolda performanslı kullanımda - eğer yeterince sert değilse- kayba uğrattığı enerjiyi lastik değişimi ile telafi etmek gerçekten çok zordur...

@d.berkay

yok 1 metreden atlamıyorum:Den fazla 50cm de kaldırım gördümmü mutlaka atlıyorum ve 5-6 basamaklı kaldırımlardan çok indim.kadro aluminyum 7005 benim de fakat ağır baya.kadro sağlam da parçalar yamulmaya başladı.bu arada 63kg ım:)

Geri