Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tacx Satori T 1856 Trainer kullananlar..

Niyazi ALTUN

Forum Bağımlısı
Tepki
432
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar tacx satori T 1856 trainer kullanan arkadaşların ürün hakkında yorumlarını ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Çalışması -şase sağlamlığı- vites seviyesi ve sertlik ayarı- bağlantıları-sessiz çalışması vb konular hakkında bilgileri paylaşırmısınız?

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Scudo
(link)

Kullanmadım ama kişisel olarak en çok kullanacağınız sezon.Ve Delta dan aldıktan sonra hiç bir anlamda memnuniyetsizlik olacağını sanmıyorum.Olsa da zaten firma burada.Her türlü garantiyi konuşmanla birlikte sorun olacağını sanmıyorum.

aynı model decathlonda var, yol yarış bisikleti ile beraber teşhirde kullanabiliyorsunuz.deneyip rahatlığına bakarsanız en iyi öyle anlarsınız sanırım.

@emin öztürk1

Decathlonun olduğu ilde değiliz malesef kardeşim...
Birde bu ürün çok pahalı Delta da ...Yurt dışı fiyati 150-160 euro civarında.
ciddi indirim yapabilirlerse düşünmek lazım diyorum..
peki kullanan yok mu arkadaşlar tacx serisi trainer???

Kısa bir süre önce sormuştum Tacx Satori T 1856 Trainer kullanan var mı diye ama kimseden cevap gelmedi..
Şu an sorumu genel sorayım tacx satori serisi yada tacx marka Trainer kullanan arkadaşlar var mı diye soruyorum.
Tecrübelerini kullanımını sağlamlığı vb özelliklerini paylaşmalarını istirham ediyorum.
Bir arkadaşımız demişti trainer kullanırken stabilize bir yolda sürüyormuşsun hissi var sağa sola manevra yapma imkanın olmuyor vs bilgilerden bahsetmişti.
Sizlerinde yorumlarını ve düşüncelerini almak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla.

Merhaba önce satori kullanıyordum. Çok memnundum. Hatta bir de roller aldım. <şimdi i magic kullanıyorum o da bir harika.

Ben de senin gibi yurt dışı fiyatlarına aldandım ve yurtdışından getirmeye çalıştım gümrüğe taklıdı. Gümrük işlerinden anlamama rağmen çekemedim bayağı bir vergi ödedim.

internet sitelerine aldanma zaten aslında türkiye fiyatları ulslararası fiyatlar bazen 3 aşağı 5 yukarı aynı.

Siz si olun amerikadan almaya kalkışmayın ne aldıysam takıldı bir defa da 2.el geldi. ben de memlekete faydam olsun dedim :)

Sonuçta Türküyedeki fiyatı geçti. Bir de arızalı çıktı. Al başına bela. neyse sonuç olarak deltadan yardım istedim ve arızalı parçayı ücret almadan değiştirdiler ve bana kargoyla yolladılar. yaklaşık 2 yıl kullandım ve çok menun kaldım.

geçen hafta deltadan kendime i magic aldım ve muhteşem bir alet. Paran varsa i magic derim ama satori de harika

bir de kendine roller al modeli tacx antares

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
@emin öztürk1

Decathlona camelbag almak için gittim bugün ama bu trainerı göremedim, kaldırmışlar mı acaba, en çok satılacak zamanda?

decathlondaki satılmıyordu zaten.

bu tip ürünleri siz siz olun Türkiyeden alın. Zeten yurt dışından alınanlar ya gelmiyor ya 2.el yada arızalı çıkıyor.

www.roseversande.de bir yer var oradaki fiyatlar genelde doğru oluyor ve ürünler de yeni.

Türkiyedeki fiyatlar bence oldukça uygun. Eskisi gibi değil artık.

satan yerler bildiğim kadarıyla

delta ( ithalatcısı )
bikeoutdoor
cadde bisiklet

@Ferhat Ekinci

Ferhat kardeşim verdiğin yararlı bilgilerin için teşekkür ederim, satın almak konusundaki tecrübelerini anlamış olduk.Ben amerikadan düşünmüyorum zaten ,avrupadan bir tanıdık yanında gelirken alıp getirmesini rica edeceğim ..Bu ürün Türkiye'de 570-590tl gibi avrupada 300tl civarında yazı günah değilmi yaa .. en fazla 100tl oynasa sorun değil Türkiye'den alalım diyecem ama nerde ise iki katı bütçemizi aşıyor.150 euoro yu geçtiği için de kargosu ile gümrükten muaf olmayacağı içinde kargo ile almayacağım zaten.
Türkiye'de ya fiyatları biraz indirmeye çalışsınlar mümkünse yada yurt dışından bir tanıdık ile yanında gelirken getirteceğim nasip olursa.
Bu arada trainerin kullanımı çalışması sessizliği vites ayarları kullanmamız gereken lastik illede trainer lastiği mi olmalı şase sağlamlığı yaktığın enerji ürettiği watt vb konularda da bilgi verebilir misin.
teşekkürler..

Tekrardan sorayım diyorum.Arkadaşlar forumda trainer kullanıpta 5-6 satır burada bilgilerini paylaşacak yok mu acaba?

@Niyazi ALTUN

Ben kulanıyorum,öncelikle şunu söyliyim çok sağlam alet,verdiğin paranın karşılığını sonuna kadar alırsın.Yere çok iyi basıyor,10 kademe zorluk ayarı var,lastiğinin havasına göre de zorluğu ayarlayabilirsin,kademelerde ki zorluk gerçeği aratmaz,üstünde pedal basarken sağa,sola kayma titreme vs. hiç yok.Üstünde zıpla yerinden oynamıyor,ön teker koyma takozu da yanında yanında geliyor.Fiyatı 500-550 civarı .Ben çok memnunum,birçok profesyonel bisiklet takımı bununla hazırlanıyor yarışlardan önce.Trainer de tacx marka bence en iyisi........Başka soruların olursa cevaplayabilirim.......Saygılar.

satori pro kullanıyorum.cok memnunum.570tl ye bike and outdoor dan aldım.decathlon da 350tl ye satılıyor.2 gun once gittim 6 -7 adet vardı.aynı urun 200 tl fark var.

@mehmet.tenis

selamlar bu meşhur decathlondaki satılan model nedir?

aynı model mi?

tacx satori nin hangi serisini kullanıyorsun model kodu var mı?
örneğin en revaçtaki modeli tacx satori 1856 ..
sizinkiler hangi model arkadaşlar?

@Niyazi ALTUN

decathlon'da satilan model TACX satori pro T1888. Ben de dun aldim ve sanirim 1 adet daha kaldi.

@kerem calik

Selam kardeşim ben bu satorinin sitesinde tacx satori pro T1888 diye bir model bulamadım kusura bakma.
buraya bu modeli gösteren link yada fotoğraf koyma imkanın var mı?
fiyatı nedir bunun ayrıca?

@Niyazi ALTUN

Tacx sistesine baktim bende goremedim ama sitedeki fotograflara bakinca aldigim urun, T1856 modelinin aynisi gibi duruyor. (link)

Fiyati Decathlon'da 350 TL.

öncelikle merhaba, decathlon'daki model t1888 (en azından üstünde öyle yazıyor)

alet oldukça sağlam duruyor, ne kadar zorlarsam da yerinden oynamıyor. açıkçası bilmiyorum bi trainer'ın hangi nitelikleri karşılaması gerektiğini (dönmesi yeterli kanımca) ancak herhalde sağlamlık, rijitlik ve ömür olabilir. ömür kısmına bir şey diyemeyeceğim ancak alet sağlam ve rijit. enerjinizi de sonuna kadar tüketebiliyorsunuz.

merhaba;

Ben ocak ayında ayak bilegimi olabilecek en kötü şekilde kırdım. Bu nedenlede bisiklet maceram başlamadan bitti. Şu anda tedavim bitti ve yeniden bisiklet binmeye başlayabilecegim. Bu yüzden dün akşam decathondan trainer aldım. Kafamı kurcalayan bir kaç konu var sizce trainerda çalışırken süre sınırı koymalımıyım? mesafe olarak mı çalışmalıyım? Nerde trak orda bırak ilkesini mi gütmeliyim ?

Kondisyon içinde kullanılabilir diye biliyorum.. Kış ayları için güzel bir şey ileride bende almak istiyorum.. :)

Geri