Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tahmin edebilir misiniz nedir bu?

Scudo
@emsey229

Cevabınız kesin bir bilgi içermiyordu.

Cevabınız : Ya en yakın cevap bisikletforum gibi ama neden özünü gösteremesin ki?

yaf emsey de bisikletforum dediii, ben onu anladim :)..

ama siz yanlis yoldasiniz kardeslerim, bisikletcinin en yakin dostu kesinlikle midedir :D

durumum acili ayranim kopuklu olsun :D :D :D

Konuya ilişkin 5 kişi emsey229 doğru cevapladığını onaylarsa bakarız :D Bölümümüzün sorumluları var.

Arkadaşlar nerdesiniz?? fazla deil 5 kişi ya bikem abla bana destek ol herkese en yakınımın mide olduğunu söylicem :D

Heee peki bisiklet forum neden özünü göstermiyomuş bi cvp alabilirmiym rica etsem :p

@emsey229

Saygıdeğer emsey229 www.bisikletforum.com 'un sizin gördügünüz üzere bir kaç konu ve sayısız yorumlardan meydana gelmediği aşinadır ve bunu bilmek için müneccim olmaya hacet yoktur.Saygıdeğer emsey229 www.bisikletforum.com 'un özünde devasa miktarda kodlar bulunmaktadır lakin siz bunların sadece %0,1 lik bir kısmını görebilirsiniz bunun haricinde bisikletforum.com u kurmuş olanların alınteri ve emekleri zaten ortadadır ve kurucuları tebrik etmemek elde değildir.bisikletforum.com 'un özü kodlar,kurucuların emekleri ve alın terleridir zira bisikletforum.com bunların bir kısmını göstermez.Umarım yeterli olmuştur.Saygılarımı sunarım.

@LITLLE_PRINCE

Kesinlikle ortada büyük bir emek var. Böyle güzel bir forum kolay kolay ortaya cıkmaz. Acıkcası cevabınızın kodlar olması beni pek tatmin etmedi.

Geri