Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Scudo
dedektif tutmak lazım.servis sağlayıcılardan, o anda otobuste olanların telefon koordinatlarının belirlenmesi lazım.bu telefonların tek tek incelenmesi lazım.FBI bu çocuğu hemen enseler.şaka, kızımızı anlıyorum.insanların karşılaştığı yerlerde bu türlü şeyler olabilir.ama gözgöze gelmişler mi acaba.ben evlendiğim eşimle,ev karşılaşmasında,ne alırsınız dedi,gözleri bana kilitlendi,ben ayırmak zorunda kaldım.sonra evlendik,sonra bu konuyu oda vurguladı.hem belki tanısa, onun kusurlarını da görecek,soğuyacak.şimdi uzaktan leyla-mecnun oluyordur.ne deyim, ben de izmir de okurken böyle olaylar yaşardım.ama aşırıya kaçmamak lazım.saplantı haline getirmemek lazım.o zaman psikolojik vaka olabilir.bir de sesini de duymamıştır.o da önemli bir konu.kızımıza sabir diliyorum.selamlar,saygılar..

Cengiz Kurtoğlu'nun da güzel bir parçası var..

Her sabah bu yolda karşılaşırdık
Göz göze gelirdik, selamlaşırdık
Soğuk bir kış günü seninle tanıştık
İlk aşkım sen oldun Yol arkadaşım

Bir yuva hayali kurardık seninle
Evlenecektik biz bahar gelince
Hani söz vermiştik birbirimize
Nerdesin şimdi sen yol arkadaşım...

Yapılacaklar listesi :p

* Siyah eşofmanlar - Hazır
* Kırmızı bağcık - Acil alınacak
* Sakal - Uzatmaya başlandı
* İdo bileti - Hazır
* Mavi bisiklet - Hazır
* Bisiklet katlanır değil? - Acilen kesilip menteşe takılacak :koptum:

Elbet bir gün Bu meçhul arkadaşın katlanırı arıza verecek google aratırken bisiklet foruma girecek ve tesadüfen seni bulacak vee.....içerik.jpg

buluşursan geçer

Burada yazılanları gören, katlanıp koltuğun altına giren mavi bisiklet artık katlanamıyorum diyerek istifa etti

Forumda olmayan bir bisikletçi olabilir mi acaba.. Telefonu gri metalik bir telefondu, sosyal medya kullanmama ihtimali var mı bilmiyorum. Ama bisiklet camiası birbirini tanımalı:) yok mu bu kriterlere uyan bir arkadaşı olan:) Bisiklet yolculuğu yapmış olan, veya havuzda karşılaşan.

@Oğuzhan Çaylak Şişhane'deki havuzda bu özelliklere benzer birini görürseniz yönlendirebilir misiniz:)?

@mariokaldato abi tanımıyor musun anlatılan arkadaşı camianın senden yoğun bir şekilde yorum beklentisi var :komik:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Sahibinden sitesine girilir alınık 5000 tl verilecek katlanır bisiklet (Mavi renk) ilanı açılır. İlana benim mavi katlanırımı alın 5000 tl ye diye atlayan bisiklet sahiplerinden foto istenir.

@isosel
Yaa neden boyle bir konu ile insanlar beni ilintili hissetti bilemiyorum acikcasi. Aşk dı ne bilim sevdaydi bizden eskiden beri uzak kavramlar idi. Gencken tipsiz bulurdum kendimi o yuzden bayanlara pek yaklasmazdim, sonra yaslandik... Bu sefer kadinlarin tipsiz buldugu biri olduk yani mantara bagladik her turlu :D Arkadasin mevzusu cok karisik : 20 milyonluk bir megapolde katlanirli birini aramak , kuzey kutbunda penguen aramaktan yada çinde cekik gozlu birini aramaktan aşagi degil ... :( ( gerci cok dikkatli bakinca cinliler japonlara , japonlar korelilere, korelilerde Eskisehirlilere, onlarda konyalilara benziyor ayri konu :D ) ... Umarim aşkina kavusur ama kavussa da mantara baglanabilir konu; Adam bisikletine aşik manyagin teki cikabilir, evli olabilir , belki bir race grubunda tireeek madonlu havali biri olabilir. Is karisik yani :D
Kendisine yeni albumumu dinlemesini tavsiye ederim. Yalniz avmlerde bulamaz, kaçak çay satan dukkanlardan sorsun haha :D
aviary-image-1516813886386.jpeg

@mariokaldato
engin tecrübelerinden faydalanıyoruz ağzım açık okudum yazını :hrkbuya: şopun da aksanlı türkçen gibi bi harika ayrıca :hhhhhh:

Geri