Scudo Sports

Taksim'den inönü stadına inerken magandalardan zor kurtuldum

Geçmiş olsun, iyi yine bir hasar almadan atlatmışsın.Yaşanılan şehrin bazı yerlerinde bu tür serseriler sabit bulunuyor.O yüzden şehri tanımak ve bu tür olaylara karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Güzergahı ona göre seçmek lazım.Benimde İzmir'de bisikletle geçmeyeceğim, en azından kask şort ile, yerler var mesela.Hatta motorla geçmek bile tekin değil.En azından bir kere geçtiğin yerden ikinciye geçmemek başka yerden çıkmak gereken yerler var.Ülkemiz bildiğiniz gibi artık bir orta doğu ülkesi.Eski avrupalı olmaya çalıştığımız günler sona erdi.

@Alper Eren Ceylan

Ne alaka?

Sen eylemlere katılanları kenar mahalle çeteleri, sokak serserileri falan mı sanıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: gökhangenel
Scudo
Geçmiş olsun tehlikeli bir durum atlatmışsın şu an ortamda tuhaf tiplerden bolca var daha dikkatli olmak gerek.

Büyük geçmiş olsun Allah Densizlerden Korusun...

Allah korumuş umarım bir daha denk gelmezsiniz bu tek hücreli yaratıklara . Resmen kelle koltukta pedallıyoruz mümkün olduğu kadar kalabalık olmaya gayret edin eğer tek çıkıyorsunuz da en emin olduğunu düşündüğünüz rotaları tercih edin tekrar geçmiş olsun

''Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışınız valla,şu biber gazınada bende sıcak bakmaya başladım. ''(Umut Kılınç 37)nin yazısı üzerine bunu söyledim.
Sokakta palayla insanlara saldıranlar,acımasızca esnafın dükkanlarını yakan insanlar molotofu polise atmaktan hiç çekinmeyen insanlar bu insanlar arasından çıkıyor.
Tabi eylem haksızlığa karşı düzgün bir şekilde yapıldığında güzel birşeydir asla burada beni yanlış anlamayın ama ben yukarıda belirttiğim kişileri kastederek bunu söyledim.
Ama haklısınız eylemlerde dediğimden biraz geniş kitleyi kastetmiş oldum orada yanlış bir ifade kullandım.

geçmiş olsun. bu tip insanlara o satılan biber gazları hiç bişey yapmaz arkadaşlar. şurup şişesi kadar tazyik desen 10 cm ileriye kdr gitmeyen biber gazlarıyla hiçbirşey yapılmaz. adamlar tek kişi değil 3 kişi. birine biber gazını sıkana kadar diğerleri boş durmaz. zaten biber gazıda hemen etki etmez. güvenlik güçlerinde gördüğümüz biber gazlarıyla karıştırmayın satılanları. oyuncaktan ileri gideceğini düşünmüyorum. bide adamın karşısında biber gazını çıkartınca pis pis sırıtadabilirler. onun için kendi önlemimizi kendimiz alacağız. taksim ve arka sokakları gibi yerlere gece vakti tek başımıza gitmeyeceğiz. ıssız sokaklardan mümkün olduğunca kaçınacağız. ben fenerbahçe marinadaki bisiklet yolunda gece yarısı saldırıya uğrayacaktım senin gibi kaçmasaydım düşünün sahil ve bisiklet yolu. ama ıssızdı işte. bisiklet yolu vs de olsa bisiklet sürerken en ufak bir endişe varsa içinizde oradan uzaklaşın. evet spor yapıyoruz çok güzel. sporumuzu gündüz gün ışığında yapmaya gayret ederek, ileri ki yaşamımda hayatım boyunca spor yapacağım ilkesiyle hareket ederek yapalım sporumuzu. tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: gökhangenel
@Ahsen Okyay

Dediğiniz doğru geçen gün Nato biber gazı aldım ve boş alanda denedim püskürtme mesafesi 1 metreden az ve dediğiniz gibi polisin kullandığı gaz kadar tesirli değil, Allah vermeye de bunu bir magandanın suratına sıksanız adama ferahlatıcı sprey sıkmış gibi olursunuz bir de komik duruma düşersiniz ama yine de tedbir terbirdir.
Ve yine dediğiniz gibi tereddütte kaldığımız güzergahlardan uzak durmak, böyle güzergahlardan geçilmesi şartsa kalabalık bir grupla veya yanımızda bir yaya ile girmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Geri