Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tam otuz dakika önce başıma geldi

Muğla’da Otomobilin Çarptığı Fransız Bisikletçi Ağır Yaralandı

Türkiye turuna çıkan Fransız bisikletçi, Muğla-Marmaris karayolunda bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı.Kaza, Marmaris’e 10 kilometre mesafedeki Taşhan mevkiinde meydana geldi. Bisikletiyle Türkiye...

muglada_otomobilin_carptigi_fransiz_bisikletci_agir_yaralandi.jpg
İlginizi Çekebilir
Fethiyede Taş Ocağı Rahatsızlığı
Yeni Okulun Temeli Atıldı
Edirnedeki Baraj İnşaatında Göçük Altına Kalarak Hayatını Kaybeden İki İşçi Toprağa Verildi
Funda Arar Konser Verdi
Türkiye turuna çıkan Fransız bisikletçi, Muğla-Marmaris karayolunda bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı.
Kaza, Marmaris’e 10 kilometre mesafedeki Taşhan mevkiinde meydana geldi. Bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Fransız vatandaşı Chrıstıan Jean Auguste Nıaffe (58), Muğla’da dinlendikten sonra Marmaris’e gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, bisikletçi Taşhan mevkiinde rampa tırmanışına geçeceği sırada, 48 SK 338 plakalı otomobil, Niaffe’ye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına fırlayan bisikletçi ağır yaralandı. Yoldan geçen vatandaşlar yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 112 ve jandarmaya haber verdi. Durumu kritik olan bisikletçi önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne, daha sonrada Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayı duyan Marmaris Bisiklet Derneği Başkanı Tolga Gök, hastaneye giderek yetkililerden bilgi aldı. Gök, hastanede yaptığı açıklamada, Fransız bisikletçinin geçirdiği talihsiz kazaya üzüldüklerini, bu yüzden sürücülerin karayolunda seyreden bisikletçilere karşı daha dikkatli olmalarını istedi. Trafik kanununa göre, bir bisikletçinin emniyet şeridini tek başına kaplayabilme hakkının bulunduğunu savunan Gök, "Araçların bisikletçileri daha çok fark etmelerini bekliyoruz" dedi.

Araç sürücüleri lütfen bize dikkat edin.

Scudo
@delann
Tek gordukleri icin oluyor hocam. Piskolokik olarak çok gorunmek gerek. Bende Denizlideyim. Trafik olarak cok berbat. Arkadasin olayi gibi benimde basima geldi bira daha agiri. Arabadan inip bisikletin uzerindeyken ittirdi. Hakaretler etti. Ama pesini birakir miyim. Sonradan kopek gibi yalvartirdim. Ses cikarmayinca aziyorlar.

Birbirimizi dinlemiyor,anlayış hiç göstermiyoruz.Herkes kendi tarafından olaylara ben haklıyım seçeneğiyle başlıyor.Siyaha beyaz diyor.Siyah olduğunu görüyor fakat beyazda diretiyor.Bende peki beyaz demiyorum fakat sıkılıyorum ve çok sıkıldım.Etrafımdan,sahte suratlardan,yalandan nefret etmeyen ben nefret ediyorum.Ama nefrette kalbi körelttiği için sizlere sadece acıyorum.Ohh be iyi geldi:koptum:

Birbirimizi dinlemiyor,anlayış hiç göstermiyoruz.Herkes kendi tarafından olaylara ben haklıyım seçeneğiyle başlıyor.Siyaha beyaz diyor.Siyah olduğunu görüyor fakat beyazda diretiyor.Bende peki beyaz demiyorum fakat sıkılıyorum ve çok sıkıldım.Etrafımdan,sahte suratlardan,yalandan nefret etmeyen ben nefret ediyorum.Ama nefrette kalbi körelttiği için sizlere sadece acıyorum.Ohh be iyi geldi:koptum:

Geçen pazar günü, çift şeritli e5 yolunda sağdan düz ilerlerken, ana yola sağdan bağlantı yolu var, hafif bayır bir yol, baktım sağdan bir araç geliyor sağdan benim yoluma geçecek, solumda zaten trafik akıyor geçmesem sol ve sağ araçların arasında kalacağım, arada kalmamak için hızlandım, araç arkamda kaldı ve aracın beni geçmesi için sonradan yolun sağına geçtim, araç geldi soluma açtı camı bende bakıyorum, klasik yolların hakimi benim, sen ne ayaksın vb. bilumum ağır cümleler, kaale almadım bastı gitti, kaale alsam ne olacak sanki sabaha kadar konuş boş, bu ülkede sırf böyle basit şeylerden adam öldürüyorlar, kimsenin kimseye tahammülü yok...

Trafikte kaale almama sıralaması:
Motorsiklet -> Bisiklet -> Yaya -> Hayvan

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
TRde bir defa ehliyet alıp sonra ölene kadar kullanabiliyorsun.

Bence her 3 yada 5 senede bir periyoduk bir değerlendirme yapılarak ehliyetler yenilenmeli.

geçmiş olsun. İstanbul'da her bisikletle çıktığımda başıma gelen durum.

Geri