Scudo Sports

Tamir sehpası

@BarkinD
shunfeng-sf-qr02-arka-gobek-mil-mandali-gumus__0780272257607885.jpg

Bu tarzda bir mandalı var. Bir kaç satıcıyada sordum,onlar uyar dedi.Uymaz diyen satıcıyla çok alışverişim oldu, neden uymaz dedi anlamadım...

Scudo
@Raptor8
Bisikleti ters çevirsek olmuyor mu?

@MossoM
Alıştıktan sonra olabilir ama hep düz bir şekilde bakım onarım yapmaya alıştığım için ayarları tersten yapmak biraz sıkıntı yaratabilir. :) Diğer yandan ev dışı bahçe, bodrum vsde selenin yere temasıyla kirlenmesi,çizilmesi vs gibi durumlarda oluyor.

@Raptor8
Seleye de bir poşet geçirirsiniz artık :) Bana yakın bi tamirci var adam her gelen bisikleti ters çeviriyor halının üstüne düşün:)

@MossoM
:) Dediğim gibi alışma meselesi, hocalar derslerde ne diyor, bildiğiniz yoldan yapabiliyorsanız,o yoldan çözün.:komik:

(link)

arkadaşlar bu ürünü tavsiye eder misiniz?

Selamünaleyküm. Arkadaşlar tamir sehpasında bisiklet sürülebilirmi? Trainerler malum çok para artık. Bisiklet kron xc250 jant zozo

@serchester 1. Direnci ne sağlayacak. 2. O çatallara binen yükü düşünün derim. 3. Boşa kürek çekmek gibi olur. 4. 1598426887828.png Evde bundan var gelin hediye edeyim size.

@serchester Arka geometri yükü göbekte karşılayacak şekilde tasarlanmış, ağırlığı tek taraflı ve direk borulara verince 1 saatte değilse bile atıyorum 1 haftada kadro zarar görür gibi geliyor bana...Zaten boyası bile deforme olsa başarısızlıktır bence..Ağırlığınız 50 ise bile yapmayın derim..Ben denemedim, yokta zaten, ama aklımdan geçirmem..🙂

Yan bisiklet ayaklığı yerine orta sehpa almayı düşünüyordum. Tamir sehpası yerine orta sehpa da işe yarar mı? Aynı görevi görür mü?

@srdrrr Görür bence, biraz yere yakın olur ama pedal çevirebilirsiniz, vites vs test edebilirsiniz..Çift açılır orta sehpa vat bende, biraz ağır doğal olarak. Ayrıca tur amaçlı düşünürseniz sağ sol ağırlık dağılımını iyi yapmalısınız, yana denge kaybı olabiliyor..Yük ağırlıklığı arkaya verilirse ön teker havada kalıyor, sehpayı açmak için her seferinde arkayı komple kaldırmak gerekiyor...Ben sökebilirim...Tur için yan sehpa yetiyor aslında...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn Sizde ki orta sehpa hangi marka ve modeli nasıl? İnternetten araştırdım. Bazı modeller yana doğru kapanıp tek parça halini alırken kimi model ise sürekli çatal sehpa şeklinde.

Merhaba.
Yanlış ürün almamak adına sormak istiyorum.
Aşağıdaki ürün teşhir ve tamir sehpası olarak satılıyor. Başka tamir sehpalarında arka lastiği havada tutan parça var. Ama bunda gözükmüyor.

(link)

@srdrrr aslına bakarsanız arka lastik havada kalmıyor. Belediyenin kaldırımlara koyduğu bisiklet park yerleriyle aynı mantıkta çalışıyor, arka tekeri yerleştiriyorsunuz ve bisiklet bu sayede devrilmiyor. Aslına bakarsanız bu bir bisiklet standı :snzdglsn: Tamir yapmaya kalktığınızda birincisi bisiklet çok da sabit durmayıp sağa sola oynayacak, ikincisi arka lastik havada bile olmayacak pedalı sadece geriye çevirebileceksiniz :tskler:

Basit ve uygun bir şey arıyorsanız şu tip olanlarına da bakabilirsiniz:
(link)
Fakat bu tip sehpaların asıl amacının bisiklet standı olduğunu da unutmayın, bisikleti vida sıkacak kadar dengede tutamıyor çoğu zaman. Asıl tamir sehpaları tripod ayaklı ve bisikleti üst borusundan kavrayan bir kıskaçtan oluşuyor. Diğer basit sehpalar aslında tamir sehpası değil, bisiklet standı :naslyany:

Geri