Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tamir seti tavsiyesi

Peki sizin tercihiniz nedir Xlc kargo dahil 170 tl Civarınıa denk geliyor

Yoksa diğeri mi @suat akman

Bide XLC 56Euro yazıyor üyelik girisi yapınca 46 euro düşüyor nedenini biliyor musunuz ?

Scudo
@Alperen Adiguzel
Bendeki set procraft dediginiz setin aynisi. Ben memnunum ama zaten sette bulunmayan ve gerekebilcek diger aletler evde kullandigim normal tamir setinde bulunan seyler oldugu icin ve aldigimda fiyati makul oldugu icin tercih etmistim.
XLC set bir parca daha kappsamli ama arti parcalar aslinda tornavida uclari, lokma uclari, kucuk ingiliz anahtari gibi seyler. Fiyat ve ihtiyac avantajina gore istediginizi secin.
Indirim konusu ise donemsel kampanyalar, uyelik ile musteri bagimliligi saglamak vb. durumlardan kaynaklanabilir.
Ayrica bir sitede bir urun bazen diger siteye gore daha pahali olsada kargo fiyatinida gozonune almak gerekir. Cunku ucuz sitelerin bazilari pahali kargo hizmeti sunabiliyor. Bazı indirim donemlerinde (bir kez tanik oldum) ucretsiz kargo avantaji bile yakalayabiliyorsunuz. 75,00.-€ sinirini vergi avantaji için unutmayin!

Ondan haberim var bilgilendirdiğiniz için teşekkürler dediğiniz konuda haklısınız torna vita uçları felan dışardan alınabilecek seyler ama iki üründede aynı seyler var xlc fazlalık olarak tornavida gibi seyler var siz hangi siteden aldınız bu sitede 15 euro kargo parası istiyorlar

@suat akman

@Alperen Adiguzel
Bu konunun ilk sayfasinda #14 nolu mesajda detayli olarak sorunun cevabini vermistim. Yinede linki vereyim:
(link)

Az once baktigimda kargosu ile 50,73-€ bedel cikiyor.

Tavsiye edilen siteyi inceledim 20€ olan bakım seti için ayrıca 40€ gibi bir kargo ücreti isteniyor , merlin cycles'ı ayrıca inceledim ve orada ki shimano tool kit ise Türkiye'ye kargolanmıyor diyor , orta göbek, arka göbek ,ruble,zincir ve diğer aksamlar dahil full bakım yapacağım ve anahtarların da dayanaklı ve ortalama kullanımda bozulmayacak olmasını tercih ederim, bunun için set olarak mı almalıyım yoksa tek tek anahtarları temin etmek daha mı mantıklıdır bildiğiniz bir tamir seti ya da tavsiye bir internet sitesi var mıdır?

Merhaba bisiklet için çok ağır seyler taşınmıyor malumunuz eğer link vermek sorun olmazssa bir ürün tavsiye etmek istiyorum (link) bu ürünler güç kaybı olmaksızın özellikle minimize edilmiş iş görüyor ve çok küçükler

Ben bundan aldım, oldukça işimi gördü. Satıcı da oldukça ilgili davrandı sağolsun. Tavsiye ederim

@karanbatu

Arkadaşlar kaliteli ve kapsamlı bir tamir seti arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Set olarak mı almak yoksa ayrı ayrı olarak almak mı iyidir?

Ayrı ayrı almak ihtiyaca göre almak en mantıklısı bazı aletler hiç işine yaramayabiliyor hatta ne işe yaradığını bile bilemiye biliyor insan.:)

Aradığınız şey için "kaliteli ve kapsamlı"dan daha açıklayıcı olmalısınız. Verdiğiniz tanıma göre, benim aklıma gelen şu:
(link)

@Murat B.
bu bisiklet tamir seti mi =)

Hortlatmış olayım konuyu, alakalı bu konuyu buldum. Bisikletin göbeğini sökmek için gereken anahtardan f/p bildiğiniz önerebileceğiniz var mı?
Gidip bisikletçide kazıklanmak istemiyorum her seferinde :')
1731853791605.png

Hortlatmış olayım konuyu, alakalı bu konuyu buldum. Bisikletin göbeğini sökmek için gereken anahtardan f/p bildiğiniz önerebileceğiniz var mı?
Gidip bisikletçide kazıklanmak istemiyorum her seferinde :')
323233 dosyayı görüntüle
👆 Bu ucu açık olanların malzemesi çok çok sağlam olmadıkça esneyip kaydırıyor. Bunların açma kısmı tam kapalı daire olanları daha iyi, bir de göbeğin üstüne geçip oldukça sağlam tutanlar var, hatta bir de onların göbeğin içinden geçip diğer taraftan tutan, böylece anahtarı tutmak gerekmeyip bütün gücün çevirmeye verilmesini sağlayanları var. Çelik olanları daha iyi ama benim kullandığım şu da iyi iş çıkarıyor:

1731855591895.jpeg

Sadece anahtar kısmı ve diğer taraftan tutan kısmı ayrı ayrı alınabiliyor, klasik Hollowtech II ve daha küçük anahtar ya da adaptör isteyen Dura-Ace göbekler dahil 5 farklı tip göbeğe uyuyor.

1731855781893.png1731855803867.png

👆 Bu ucu açık olanların malzemesi çok çok sağlam olmadıkça esneyip kaydırıyor. Bunların açma kısmı tam kapalı daire olanları daha iyi, bir de göbeğin üstüne geçip oldukça sağlam tutanlar var, hatta bir de onların göbeğin içinden geçip diğer taraftan tutan, böylece anahtarı tutmak gerekmeyip bütün gücün çevirmeye verilmesini sağlayanları var. Çelik olanları daha iyi ama benim kullandığım şu da iyi iş çıkarıyor:

323234 dosyayı görüntüle

Sadece anahtar kısmı ve diğer taraftan tutan kısmı ayrı ayrı alınabiliyor, klasik Hollowtech II ve daha küçük anahtar ya da adaptör isteyen Dura-Ace göbekler dahil 5 farklı tip göbeğe uyuyor.

323235 dosyayı görüntüle323236 dosyayı görüntüle
Kastettiğim alet anlaşılsın diye resmi koydum. Bu sizdeki gerçekten çok pratik duruyor, çok da uyumlu. Nereden/nasıl bulabilirim bunu, ne diye aratmam lazım biraz bakındım ama pek bulamadım açıkçası

@Y. B. Tekin Bende bu var, çelikten yapılma, çok iyi kavrıyor, ömürlük. 16 ay önce 400 tl ye almıştım. Fiyat 820 tl olmuş. Çok uzun süredir bisiklet üstünde duran çanaklar acayip sıkışıyor. Koyduğun fotodaki tipler alüminyum çanağı zedeliyor. Kendisi de deforme oluyor ince olduğu için.

(link)

@Spartiat Yeni oyuncak hayırlı olsun, çok hoş :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
@Y. B. Tekin Bende bu var, çelikten yapılma, çok iyi kavrıyor, ömürlük. 16 ay önce 400 tl ye almıştım. Fiyat 820 tl olmuş. Çok uzun süredir bisiklet üstünde duran çanaklar acayip sıkışıyor. Koyduğun fotodaki tipler alüminyum çanağı zedeliyor. Kendisi de deforme oluyor ince olduğu için.

(link)

Hmm bu da güzelmiş, aklımda bulunsun çok teşekkür ederim :harika:

Süper düper mega ultra aletime oyuncak mı dedin?

Kastettiğim alet anlaşılsın diye resmi koydum. Bu sizdeki gerçekten çok pratik duruyor, çok da uyumlu. Nereden/nasıl bulabilirim bunu, ne diye aratmam lazım biraz bakındım ama pek bulamadım açıkçası
(link)

Birkaç alternatif daha:

Bu Shimano'nun orijinal aleti (küçük tip için): (link)

Şu kapalı daire olanların iyisi: (link)

Şöyle Unior'lar var ama her göbek tipi için ayrı, göbeğe uygun olanı alınabilir: (link)

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Geri