fotoğrafçı her konuda her ürünün fotoğrafını çeker ama her ürünün detayını bilmeyebilir.. bir de acele edip yetiştirme telaşına düştülerse muhtemelen gözden kaçmıştır
O fotoğrafta doğru olan hiç bir şey yok zaten.Sakallı önce gözlüğü takmış,üstüne de kask'ı geçirmiş.Oysa önce kask takılır,gözlük ise istendiği anda derhal çıkartılabilmelidir.Yani kask kayışının altında gözlük sapı olmaz,bu bir.Eldiven kullanacak kadar hassas olan biri en azından bisiklet sporuna uygun bir kıyafet giyer bu iki.Bisikletci böyle poz vermez üç.Sürüş öncesi kararlı ve konsantre,sürüş sonrası bitkin ama vakur olur,böyle mal mal sırıtmaz
Bir süre reklam sektöründe çalıştığım için söyleyeyim.Fotoğrafçının işi değil o.Fotoğrafçıya çek derler,o da ışığı,saati,güneşi ayarlar ve çeker.Çekilen fotoğraflar ajansa gider ,creatif direktör ve ürünle ilgili tasarımcı,editör kim varsa didik didik incelenir.Bir yazı eklenecekse tüm dil bilgisi kurallarına vakıf bir editör a dan z'ye yazıyı redakte eder( Reklam yazarı ham metni yazar) Bir afişte sadece virgülü gözden kaçırdığın için işinden olursun.Şaka bir yana bu fotoğraf aslında reklamcılık açısından skandal olsa bile,toplam fayda bağlamında kendisinden isteneni vermiştir.Salaklık olsa bile o reklamdan bahsediyorsan reklam sonuca ulaşmıştır.Ama bilerek ve isteyerek,ama böylesine büyük bir salaklık sonucu.Aslında şibo'dan çok da bir şey beklememek lazım,sonuçta şibo.
@EK-73 Çok haksızlık olmasın. Ben birçok aksesuarını kullanıyorum. Mesela gidona sepet gibi takılan çantasını 2 senedir kullanıyorum. Çok da kaliteli bir ürün. Eldivenlerini de kullanıyorum o da iyi sayılır. Ama tayt mesela almayın diyebilirim. Ürünleri gidip mağazada görmeden almamak lazım. Bunun dışında bisiklete verdikleri destek güzel bence. İşi spor olan birçok firma bu tarz malzemeleri satmıyor ya da Türkiye'ye getirmiyor. Bisikletçilerde de maalesef fiyatları çok yüksek. Mesela yukarıda bahsettiğim gidona takılan çanta benim baktığımda tchibodan en az 2 kat daha pahalıydı. Bu açıdan hakkını yemeyelim diye düşünüyorum. Çok uzattım kusura bakmayın