Scudo Sports

Tarih Kokan Ankara-Yozgat Turu

Scudo
Tebrikler başarılı ve güzel bir gezi. Anlatım ve foğraflar şahane. İşte böyle planını yapacaksın bineceksin BİSİKLETİNE bak o seni nerelere götürüyor,kimlerle tanıştırıyor Bisiklet Özgürlüğünü Yaşayınız, böyle gezilerle yaşatınız. GEZGİN Necati Bılgen

@Necati Bilgen

Di mi Necati Amca...
Aslına bakarsan son güne kdr benim de haberim yoktu geziden. Ben toplantıya Doğu Karadeniz turunun ayrıntılaırnı öğrenmek için gitmiştim. Dediler bu hafta Yozgat'a gidiyoruz. Hadi bee dedim. Ben de geliyim o zmn diyerek arkadaşı kandırdım ve apar topar biz de ekibe katıldık. Sanırım böyle ha diyip de çıkılan turlar daha eğlenceli oluyor... (Ben her ne kdr ha diyip çıksam da ekip rotayı, kalacak yerleri çoktan ayarlamıştı. Plansız programsız gittik de zannetmeyin hani yani)

Ama iyi olmadı mı be Murat. Ne güzel gezdik işte. Yozgat'ı da görmüş olduk. Torunlarımıza anlatacak bir hikayemiz, ilerde fotolara baktıkça gülerek anımsayacağımız bir gezimiz daha oldu... :)

Tekrar demeden edemiyeceğim.
bisikletle böyle antik, doğal, turistik vb. yerlere yapılan ve bir gaye taşıyan geziler benim çok hoşuma gidiyor.
Sizleri tekrar tebrik etmek istiyorum. Yaşadığınız yerlerin yakınlarındaki diğer yerleri de bisikletçi gözüyle görerek bizlere de göstermeniz dileğiyle. Ayrıca ekibiniz de renkli. Ayrıca ekibinizdeki güleç hanım kardeşimizi de pozitif elektriğinden dolayı tebrik ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimle..

@KevSerSeri

Çok güzel oldu. Tabik. gördüğümüz yerler çok güzeldi. Tek kötü tarafı uykusuzluk (sayende)

@Mesut Girgiç

İşte o ben oluyorum. Sağol Mesut Abi. İnşallah sizin ekiple de bir gün tanışıp, yeni gezilere katılmak nasip olur. Siz de az çılgın değilsiniz hani yani...:)

Geri