Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

tasarım çorap

Anonim

Üye
Tepki
0
(link)

bu ve bunu gibi çorap arıyorum.Bir kaç site var ama daha renkli acayip çorap satan siteler bilen var mı ?

Scudo
@can.bike harika ya.Tekstil ülkesi olan bizde böyle çoraplar üretsek ya ne olur sanki :)

(link) çok güzel beee :))

Ballonet var, arkadaşlarım üretiyor ve dünyanın bir çok yerine satıyorlar. Türkiye'de bekledikleri ilgiyi göremediler ne yazık ki.

@Ertunç Öner

Bir tane Ballonet çorabım var, günlük kullanım için oldukça kaliteli. Türk malı olduğunu bilmiyordum.
Bence teri kolayca atabilen aktif spor çorabı modelleri üretseler Türkiye'de iş yapacaklarını düşünüyorum. Şu anda bu tarz çoraplar oldukça moda.

@Ozan Duran
Global piyasada tutunmak için gerçekten çok kaliteli yapmak zorundalar ve dolayısıyla Türkiye için fiyatlar yükseliyor. Kendilerine iletirim mesajınızı :)

(link) burdan baktım da harika çoraplar.Fiyatlar gerçekten çok :(

(link) Türkiye satış fiyatlar yarı yarıya :)

bilgim dahilinde olan şu site var (link) ulaşabilirsin

Başka konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum. Bisiklet için yazlık tasarım açısından göz alıcı çoraplar arıyorum. Bildiğiniz veya aldığınız siteler var mı acaba ?

@EnesKlf07 sportif pek değil ama H&M den bakabilirsin veya merlin wiggle vs. sitelerde olabiliyor

En ilgili konu başlığı burası olduğundan burada paylaşayım..

MURR markasından 3'lü çorap seti aldım canlı renkli .. Gelir gelmez birini denedim ve tasarımlarına baktım çok hoş. Decathlon çorabıyla da yanyana koydum.. Kumaş olarak daha esnek geldi .. Ayrıca kartvizit göndermişler ve alışverişlerde MURR sitesi üzerinden %10 indirim sağlayan bir kod yazmışlar. Burada yazayım almak isteyen arkadaşlar olursa işine yarar : MURR10 ((link))

IMG-6161.jpgIMG-6162.jpg
Arkasında reflektörlü bölüm güzel düşünülmüş:
IMG-6164.jpg
IMG-6167.jpg

034D19D1-BFB5-4054-A02F-39EEABFD76F6.jpgUzun zamandır kullanıyorum reflektör bölümleri biraz biraz çatlamaya başladı kendilerine özelden yazarsanız 3 lü paketleri dilediğiniz renklere göre gönderiyorlar. Ben güzel bir indirimle 3 ünü 59 TL ye almışım haziran ayında. Renkleri 2 kırmızı 1 siyah şeklinde değiştirmeme müsade etmişlerdi ilgili bir firma ve çoraplarda decathlon çoraplarından kaliteli.

merhaba. bu Murr marka çorapların beyaz renk olanlarında terden ya da yıkanmadan ötürü renk değişimi oluyor mu? zamanında Decathlon'un çoraplarına terde renk değişikliği yaptığı, bu yüzden koyu renkli versiyonlarının tercih edilmesi gerektiği söyleniyordu. eğer bu olay Murr marka çoraplarda da varsa siyah renk tercih edeceğim. eğer yoksa mavi ve beyaz renk alacağım.

merhaba. bu Murr marka çorapların beyaz renk olanlarında terden ya da yıkanmadan ötürü renk değişimi oluyor mu? zamanında Decathlon'un çoraplarına terde renk değişikliği yaptığı, bu yüzden koyu renkli versiyonlarının tercih edilmesi gerektiği söyleniyordu. eğer bu olay Murr marka çoraplarda da varsa siyah renk tercih edeceğim. eğer yoksa mavi ve beyaz renk alacağım.
Murr marka kırmızı çorapları bir seneye yakın kullanıyorum kış ayları hariç. Sıcakta çok fazla terleyen birisiyimdir ve yazın bisiklet giyimlerimi çok sık yıkamama rağmen çoraplarda her hangi bir solma, yıpranma vb gibi bir sorun ile karşılaşmadım. Bu çoraplar ile ortalama toplamda 6000km yol kat ettim geçen sene. Ayrıca Murr marka çoraplar ayaklarınızı destekleyen bir yapıya sahip o yüzden çok iyiler benim gibi ayak sorunu yaşayanlar için. Ayaklarınızı kesinlikle terli tutmuyor tabi giydiğiniz ayakkabının da etkisi vardır.

• Beğen
Tepkiler: Jarjaledi
Bilek lastikleri gitti benimkinde.

Geri