Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tasarim ve dİzayn hastasi olarak bİsİkletİmİn en yenİ halİ (prototype)

ym900

Üye
Tepki
2
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/14/X5wKx.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/14/iAHY.jpg

• Beğen
Tepkiler: S26 ve Murat PEKER
Scudo
ne kadar masraf ettiniz tasarımı için?

Hocam yanlış anlamada ben bisikletinizde "prototype" denecek bi çalışma göremedim, standardın dışında tam olarak ne değişiklik yaptınız

• Beğen
Tepkiler: Eren Y
Güzel görünüyor. Acaba donanım listesini yazarmısınız ? Allah (c.c) kazasız bindirmek nasip etsin. İlla sattıracaksınız elimdekini :confused:

güzel olmus güle güle kullanın

@Engin YAĞIZ

Bisiklet normalde Salcano etiketli. Onun üzerine Prototype yazılı bir etiket ya da benzer bir şey koyulmuş. Onu kastediyor sanırım. Prototip demek için şöyle bir şey lazım;

http://images.fastcompany.com/upload/hubless%2011.jpg

Arkadaşlar ben normalde prototype ve concept car (otomobil) tasarımları yapıyorum. Ahmet Can arkadaşımızın söylediği yorumdaki gibi sadece isim olarak prototype salcano oldu, yoksa gerçek bir prototype yapmak için öncelikle çuvalla paranız olucak o da bizde yok. Neyse yaptıklarımı kısaca aktarayım sizlere, carbon fiber siyah renk şablon alınarak tarafımdan ölçülüp her iki tarafa da eşit bir şekilde yapıştırıldı, üstüne ortası kesik prototype yazısı yazdırıldı hemen alt kısmına salcano, önde monster logosu, sele borusuna yazılar eklendi onun altına da moose racing yazıldı.

Tabiyki beğenmek kişiye özel, ben bisikletinize kendinizden birşeyler katın mesajını vermek ve harcadığım emeği sizlerle paylaşmak istedim,

Herkese keyifli sürüşler arkadaşlar.

Bisikletinizin eski hali nasıldı ki, en yeni hali bu olmuş. Bari eski yeni resimler ekleseydiniz. Ayrıca neresini siz tasarlayıp dizayn ettiniz anlayamadım. Kadro bildiğimiz SALCANO XC010 TURKISH CHAMPION karbon kadrosu, tek fark üzerinde "PROTOTEYPE" ve ''RACING'' yazılarının olması, diğer donanımları zaten biliyoruz. Ayrıntılar eklerseniz konunuz daha anlaşılır olur.

@Mehmet Candar

İyi hoş emeğin karşılığını herzaman takdir ederim fakat "prototype ve concept car (otomobil) tasarımları yapıyorum" diyorsunuz ve başlığınızda da Tasarım ve Design hastayım diye de belirtiyorsunuz ama bu ikisi zaten aynı kelimelerin karşılığıdır bunu da biliyorsunuzdur umarım.

Yorumlar arasındaki uçurum fark...

@Engin ATAL

Geleceğin bisikleti. Belki bir 10-15 yıl sonra :)

• Beğen
Tepkiler: MuhammedAAA
Guzel bisiklet. Kazasiz pedallamalar :)

@Engin ATAL

Her şey değişiyor ki zaten :) Konsept araçlar yazın google'a neler çıkıyor bir gör hocam bisikletler de gelişecek :)

Bisikletiniz cok güzel olmus, allah kazasiz belasiz insallah kullanmak nasip eder.

Bir prototyp olmadigi zaten ortada o yüzden bu prototyp konusunu tartismaya gerek yok diye düsünüyorum.

Siz bir tasarim ve dizayn hastasi olarak size sunu belirtmek isterim....

1. Fren kablolari uzun kisaltmanizi öneririm, ilk basta dizayni bozuyor ve nekadar kisa olursa okadar da iyi basinc elde edersiniz
2. Seleborunuz cok yüksek ve tahminim 10cm iceride kalacak siniri asmis, bu durum da kirima tehlikesi cok büyük
3. Bisiklet hic bir zaman arka aktarici üzerine durdurulmaz, bu da vites ayarlarinin bozumasina ve kulagin egilmesine neden olabilir

Bunlari bir tasarimci ve dizayn hastasi olarak bilmeniz gerekir diye düsündüm. Bunlar sadece kendi düsüncem, siz tabiki daha iyi bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Geri