Hahaha benim tüm tasolar duruyor valla Gerek Looney Tunes olsun gerek Pokemon, bide Flintstoneslardan var birkaç tane. Zaten bu üçünü seviyorum. Sevmeiğim halde yıllar önce kuzenimin biriktirdiği Digimon, Beyblade ve Yugioh tasolarını da almıştım çöpe atmasın diye. Öyle manyak koleksiyonculuk ruhum var kahretsin Digimon, Beyb. Yugioh tasolarını satabilirim ilgilenirseniz. Diğerleri çok kıymetli ama aynı olanları takas edebiliriz belki ?
O zaman bendeki fazla olanları ayırayım siz de öyle yapın takas edelim isterseniz ?
Üzgünüm satamam Looney Tunesları ama belki Pokemonları satmayı düşünebilirim.
@Hüseyin Külcüoğlu Biz o çivili oyuna zipleme diyorduk.Çivinin ivme ile çıkardığı sesten ötürü herhal.Çocuk kafası işte,rüzgar nereden eserse.Kuytakta,morsta çok cilli kırmışlığım vardır kemik gaflikle(solağım)
Ben de ekleyeyim foto Kusura bakmayın, kamera çözünürlüğü kötü.
Looney Tunes'lardan aynı olan sadece ok işaretiyle gösterdiğim Speedy Gonzales fazla, siz de yoksa takas edelim isterseniz.
TV Taso
Jetgiller, Tom & Jerry vs.
En sevdiklerim dönen tasolar
Klasik Looney Tunes
Pokemon
Diğer sevmediklerim (kuzenimden aşırdıklarım)
Pokemonlardan şunları isterseniz satabilirim veya takas edebilirim :
tasolarla oynamadım ama oynayanlarla megalarını bozdurup tekli taso alıp onları da değişken pazarlık oranlarıyla açılmamış paket karşılığında takas ediyordum. tasoları pazarlayarak bedavaya çok çerez yemiştim. gerçi sırf taso için çerez alan alıyordu onları da ben lüpletiyordum. tasoyla tek oynadığım oyun halı üstünde kenarına başka bir tasoyla bastırıp uzaktaki bardağa sokma çalışma oyunuydu.