Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Taso

Scudo
Bende de bir kaç yıl öncesinden hatırladığım kadarıyla pokemon, digimon, yugioh tasolar mevcuttu yaklaşık yarım poşet kadar

İnşallah hocam ama üniversitedeyim. Üniversite adana da mersine gidince ancak sana dönüş yapabilirim. Ben de hala bunu oyun olarak oynayabilenlerdenim :D

Dün işe giderken yerde birtane görmüştüm o an nedense almadım, yol boyunca da almadığıma pişman oldum, elimde hiç yoktu hatıra niyetine saklardım.

Hahaha benim tüm tasolar duruyor valla :harika: Gerek Looney Tunes olsun gerek Pokemon, bide Flintstoneslardan var birkaç tane. Zaten bu üçünü seviyorum. Sevmeiğim halde yıllar önce kuzenimin biriktirdiği Digimon, Beyblade ve Yugioh tasolarını da almıştım çöpe atmasın diye. Öyle manyak koleksiyonculuk ruhum var kahretsin :p Digimon, Beyb. Yugioh tasolarını satabilirim ilgilenirseniz. Diğerleri çok kıymetli ama aynı olanları takas edebiliriz belki ? :)

O zaman bendeki fazla olanları ayırayım siz de öyle yapın takas edelim isterseniz ?
Üzgünüm satamam Looney Tunesları ama belki Pokemonları satmayı düşünebilirim.

@chnkrmz

Bizde de kökmek denirdi. Demek ki Türkçe böyle böyle lehçelere ayrıldı :D

Tasolar kardeşime yetişti. Biz gazoz kapağı misket, çukur falan oynardık o zamanlar...
Oha ölmüşüm de farkında değilim ben yaw. :hasta:

@Uğur S.

Onları da oynadık, gazoz kapağı, misket ( biz cilli diyorduk ) hatta çiviyi alıp toprağa saplama tarzı bir oyun vardı, ismini hatırlayamadım. :)

Ben de ekleyeyim foto :) Kusura bakmayın, kamera çözünürlüğü kötü.
Looney Tunes'lardan aynı olan sadece ok işaretiyle gösterdiğim Speedy Gonzales fazla, siz de yoksa takas edelim isterseniz.

TV Taso
2015-04-27 12.45.56.jpg

Jetgiller, Tom & Jerry vs.
2015-04-27 12.41.17.jpg

En sevdiklerim dönen tasolar :harika:
2015-04-27 12.44.16.jpg

Klasik Looney Tunes
2015-04-27 12.51.21.jpg

Pokemon
2015-04-27 12.29.24.jpg

Diğer sevmediklerim (kuzenimden aşırdıklarım)

2015-04-27 12.27.18.jpg

Pokemonlardan şunları isterseniz satabilirim veya takas edebilirim :

2015-04-27 12.34.57.jpg

Tüm mahallenin ki bendedir ama benimkiler nerede :kötü:

tasolarla oynamadım ama oynayanlarla megalarını bozdurup tekli taso alıp onları da değişken pazarlık oranlarıyla açılmamış paket karşılığında takas ediyordum. tasoları pazarlayarak bedavaya çok çerez yemiştim. gerçi sırf taso için çerez alan alıyordu onları da ben lüpletiyordum. tasoyla tek oynadığım oyun halı üstünde kenarına başka bir tasoyla bastırıp uzaktaki bardağa sokma çalışma oyunuydu.

Çok ilginç pul koleksiyonunu biliyoruz da bu nedir ya, bunlarında koleksiyonu mu olurmuş...:)

Geri