Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Taşucu Triathlonundaki ilginç olay

@nonsteril
Sorma ya, ne desen haklısın. Bende zamanında görmemişim, yıllar sonra gördüm. Bir sele borusu nelere kadirmiş öğrenmiş olduk. Bir kişi yarışı heder oluyor, bir kişi imalatçısı olmadığı halde zan altında kalıyor. :) sonu kötüye gidiyor diye korktum ama ne yazık ki sayfa sayısı bitti. :) bitmeseydi iftara kadar okuyacaktım.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
@soneryen evet ilginçmiș olay :) șimdi gördüklerinde nasil tepki verecek taraflar?merak ediyorum :)

@Mert E. Aynen insan bu kadar mi sabirli olur tebrik ediyorum gercekten.

@MGuner
Supersin :) Keske yeni uyelerin hepsi senin gibi olsa. Tekrar hosgeldin.

• Beğen
Tepkiler: antepian ve MGuner
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/523194_3756563395493_1605728937_n.jpg?oh=99ce3e3bcc97cd15a412d234edaa50c3&oe=58022A9D

@Mert E.
İyi akşamlar , nedir sizi hayran bırakan ? Açıkçası merak ettim ?

Resmen müge anlı bisikletforum özel programı gibi birşey oldu şu an :D Ali beyin tavrına,Oksal beyin yaristaki azmine hayran kaldım :)

@MGuner hortlatmalarınızın devamını dilerim.

Horşatma lafını görüpte tarihe bakınca ufak çaplı bi şok geçirdim :D

• Beğen
Tepkiler: MGuner
@Oksal Özdöl

Anlatayım. "Bana ne kardeşim, ben sattım sen de kullandın yarışta düzgün takamamışsındır" diye kestirip atmak yerine...

"Üzüldüm sıkıntı çıkarttığına, benim kullanımlarımda bir sorun olmadı ama demek ki kaliteli bir ürün değilmiş, parasını iade edeyim" demiş..

Burada, akşam vakti karanlıkta deneyerek aldığı gözlüğü ertesi sabah bakınca büyük geldiğini düşünüp takmadan iade etmek isteyene "deneyerek aldın kardeşim akşam adam gibi deneseydin" diye iadesi kabul edilmediğini de gördük.

Bir sıkıntı yaşanmış, üstelik de kullanılmış bir malzeme ile ilgili ve paranızın iadesi teklif edilmiş. Bence gayet doğru bir tavır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alan taraf, satan taraf ve de bizim gibi üçüncü sahıslar açısından ilk başta can sıkıcı bir olay (eski de olsa).Fakat Oksal Bey bu resmi daha önce kazandığınız yada ileride kazanacağınız madalya , ödül vb. yanına koymanız gerek. Eminim madalyalardan daha çok takdir getirecek ve irade ve karalılık için bir örnek olacaktır.Ayrıca yarış günü seyircilerden nasıl tepki aldınız? belki de farkedemediniz ama bu çabanızın takdir topladığına eminim. Yabancı bir ülkede olsa bunu size çok daha iyi hissettirirlerdi. Ömrü hayatınızın en +/- olaylarından birisi bence.
İyi Akşamlar

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
@Mert E.

Şimdi konu 4 sene öncesinin konusu , burda yazılacakların kimseye ne faydası ne zararı olacaktır fakat konunun ilk açılış mesajını okudu iseniz , sele borusunu aldığım kişi hakkında ne bir isim , ünvan ,cinsiyet ,yaşadığı yer ,forum kullanıcısımı , değilmi, hiçbirşey belirtmedim ,
Zaten hata başından beri bende ,bunu bildiğimden dolayı ben gerçek anlamda böyle bir tecrübe için kendisine teşekkürettim ...

Sen git tüm parçalarını en üst seviye komponentlerle donattığın bisikletine ismi belli olmayan enayi bir çin işi sele borusu tak .Ozamanlar bu çakma komponentler bukadar ünlü değildi . Bilgim yoktu yani çin işi olduğundan .

Bisikletin montajıda Türkiyenin en işinin ehli mekanisyeni tarafından yapıldı . Yani " banane kardeşim düzgün taksaydın " tavrı oldukça cahilce bir tavır olurdu ...

Ben performans sporcusuyum arkadaşlar , yarışmalarda başıma ne gelirse gelsin elimden ne geliyorsa hatta onunda üstünde performans göstermek benim işim ,görevim ,amacım.

Evet manevi yönden çok özel bir müsabaka idi .Zaten burda sizlerle paylaşmamın amacıda bu ...

Ama maalesefki bu bir müsabaka , haticeye değil neticeye bakılıyor .

Ayrıca , Kimse Mazeretinizin ne kadar iyi olduğuna bakmaz ;) ... Herkes yarışmaya katılır , kimi bitirir kimi bitiremez fakat yarışı 1 kişi kazanır .

@Oksal Özdöl

Peki tüm bu takdir görmenizi gerektiren yazdıklarınızın, size istemeden de olsa düşük düzey bir komponenti satıp sonra da durumdan sorumlu olduğunu düşünüp sorgulamadan ücret iadesini yapmak isteyen satıcının tavrı ile ne alakası var?

Hadi satıcıyı geçtim, satıcının iade sürecindeki tavrını beğendim diye çıkıştığınız ben ile ne alakası var?

Bundan sonraki yarışlarınızda ve spor hayatınızda başarılar diliyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sonuç olarak sele bulundu mu arkadaşlar? :koptum::ssrtcbya:

@Mert E.

Takdir görmeyi gerektiren bir durum yok ! Olay şu : Müsabaka sırasında selem düştü bukadar :) daha önce başıma gelmediğinden , ki bilmiyorum Türkiyede başka emsali varmı ? Yurt dışı bisiklet yarışlarında bazı sporcuların başına gelmiş . Bana ilginç geldi bende paylaşmak istedim . 90 TL lik sele borusundan bahsediyorum iade olsa ne olur olmasa ne olur . Öyle bir istek aklımın ucundan bile geçmedi .

Ayrıca ben size çıkışmadım , sadece merak ettiğimi söyledim , tavırda neyi beğendiğinizi ?

Bende bir malzeme göndersem birisine , gönderdiğim malzemeden kaynaklı bir kaza sonucu birileri yaralansa yada ölümcül bir sonuç olsa , ya kardeşim kusura bakma neyse ücreti iade edeyim desem benim tavrımdamı beğenilecekti :)

Ayrıca benim özel mesaj yolu ile ulaştığım başıma gelen olayı gayet kibarca bir şekilde ÖZEL MESAJ evet adı üstünde özel olarak paylaştığım halde buraya kopyalanıp yapıştırılması nekadar etik buda büyük bir soru işareti .

Neyse bunları yazmamın sebebi , kesinlikle kimseyi rencide etmek , kızmak , çıkışmak vs vs değil. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın geçti gitti :)

Böyle durumlar olmaması için en uyduruğundan oje ile vidaları kaplayıp sonra sıkıyorum

4 Yıl önceki konu tesadüfen hortladı ve tekrar bu sefer taraflardan biri yerini devretti ve tekrar kavga başladı,çok garip milletiz ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Geri