MossoM
Daimi Üye
- Tepki
- 452
- İsim
- Cihan D.
- Bisiklet
- Mosso
Merhaba arkadaşlar, çalışmadığım için zaman sıkıntım yok başta onu söyleyim ama bütçe sıkıntım var haliyle..
Kışın hep havalar düzelsin Kapodokya’ya, Mardin’e giderim diyordum ama havalar düzeldi ikisini de yapamadım ancak Eskişehir’e gidebildim iki gün için. Kapodokya’dan vazgeçmemde artan balon fiyatları etkili oldu. Mardin’e de tek gitmeyi çok mantıklı bulmadım.
Yaz tatili içinse hep Ramazan’da giderim hem uygun olur hem de sakin diyordum ama onu da kaçırdım.
Bugün itibariyle uçak biletlerine baktığımda artış var baya keza araba kiralama fiyatlarında da. Otelleri düşünemiyorum bile koca sezon bayram ve seçim dolayısıyla iki aya sıkışmış durumda çalışmayan biri olarakta gözümü korkutuyor bu durum. Eylül gibi işe başlayacağımı varsayınca o zamana kadar bir deniz tatili yapmaya şartladım kendimi biraz.
Benim durumuma göre aklınıza gelen bir tatil önerisi varsa duymak istiyorum. Daha önce denenmiş olması daha makbuldür
Bayram sonrası seçime kadar ki arayı gözüme kestirdim ben sakinlik açısından. Ama emin de değilim.
Bütçe: 2000
Yemek: Yemek aramam ton balığı açabilirim akşam yemeği için mesela
Erkek, 30
Tek başıma gideceğim
Süre: 4 gece - 7 gece
Pasaport: var
Ehliyet: B + A
İngilizce: ultegra
Bisikletim: Mosso 1821 MDM V ( Tatile çıkmayıp yükseltsem mi bisikleti
Başka önemli değişken var mı bilemedim aklıma geldikçe eklerim.
Geçen sene Bodrum’daydım ama o taraftaki önerilere de açığım
Bisikletim var ama tur ekipmanlarım yok onu da dahil edebileceğiniz tatil önerileri hoşuma gider ama yük olacaktır bana valiz taşıyacağım için.
Birisi çıkıp bu kadar dert edeceğine evinde otur diyebilir şimdi peşin söyleyeyim olmuyor öyle malesef
Yeterince evde oturdum hem.
Kışın hep havalar düzelsin Kapodokya’ya, Mardin’e giderim diyordum ama havalar düzeldi ikisini de yapamadım ancak Eskişehir’e gidebildim iki gün için. Kapodokya’dan vazgeçmemde artan balon fiyatları etkili oldu. Mardin’e de tek gitmeyi çok mantıklı bulmadım.
Yaz tatili içinse hep Ramazan’da giderim hem uygun olur hem de sakin diyordum ama onu da kaçırdım.
Bugün itibariyle uçak biletlerine baktığımda artış var baya keza araba kiralama fiyatlarında da. Otelleri düşünemiyorum bile koca sezon bayram ve seçim dolayısıyla iki aya sıkışmış durumda çalışmayan biri olarakta gözümü korkutuyor bu durum. Eylül gibi işe başlayacağımı varsayınca o zamana kadar bir deniz tatili yapmaya şartladım kendimi biraz.
Benim durumuma göre aklınıza gelen bir tatil önerisi varsa duymak istiyorum. Daha önce denenmiş olması daha makbuldür
Bütçe: 2000
Yemek: Yemek aramam ton balığı açabilirim akşam yemeği için mesela
Erkek, 30
Tek başıma gideceğim
Süre: 4 gece - 7 gece
Pasaport: var
Ehliyet: B + A
İngilizce: ultegra
Bisikletim: Mosso 1821 MDM V ( Tatile çıkmayıp yükseltsem mi bisikleti
Başka önemli değişken var mı bilemedim aklıma geldikçe eklerim.
Geçen sene Bodrum’daydım ama o taraftaki önerilere de açığım
Bisikletim var ama tur ekipmanlarım yok onu da dahil edebileceğiniz tatil önerileri hoşuma gider ama yük olacaktır bana valiz taşıyacağım için.
Birisi çıkıp bu kadar dert edeceğine evinde otur diyebilir şimdi peşin söyleyeyim olmuyor öyle malesef