Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tavan üstü bisiklet taşıyıcı için bir kaç soru..

Ben de ford focus sedan modeline sahibim. Arabanın üstünde çatı için girişler bulunmakta. Ama bu çıtalar standart oluyor mu? Nasıl bulabilirim?
 
Scudo
Ben zamanında araştırmıştım bu adamlara sorabilirsiniz.



Focus ve diğer modeller için var

@dramorey





Yurtel : 225 TL (Kendi İmalatları)
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2. Cadde
29. Sokak No: 6-8
Tel : 0.312 278 41 51-52
---------------

OTS

Ellerinde focus ve diğer araçlar için katalog var

Focus için : (link)

Ostim
Uzayçağı Bulvarı No:82/B-5


(0312) 354 97 41
250 TL
Tavan Port Bagaj
 
  • Beğen
Tepkiler: dramorey
@dramorey ne demek :) Forum bunun için var ve bilgi paylaşıldıkça büyüyor (Genelde :) )
 
Herkese merhaba, uzun süredir tavan taşıyıcı arıyordum. Malum fiyatlar epey yüksek en son doğa bisiklette daha makul fiyatlı olanları gördüm. Hala arayan varsa buraya da bakmasını öneririm.
 
56e55afc-6e74-499f-b862-70bb056327c8.jpg

küçük bir yenilemeden sonra bir bisiklet taşıyan taşıyıcımı iki bisiklet taşır hale getirdim. mtb 11 yol 9 kg. bar ile birlikte toplamda en fazla 24kg civarı bir yük taşıyor. kafamıza düşmezse sıkıntı yok :)
 
sağlam gibi görünüyor ama, kullandığınız dübellerin ebatları çok önemli
 
  • Beğen
Tepkiler: aeneskral
@ahmetbag

dokuz santimdi vidalar. kalitesinden çok anlamam ama sağlam bir şeye benziyorlardı. üç tane vida tutuyor. monte ettim, bisikletleri koydum şöyle hafifçe kolumla aşağı doğru baskı yaptım yani ağırlığımı verdim gayet sağlam duruyor. inşallah düşmez. tam altında çalışıyorum. mazallah aynakolun beynime girmesi içten bile değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
9cm dübeli sökmeye harbi güç ister, yinede allah korusun:)
 
  • Beğen
Tepkiler: aeneskral
@ahmetbag
eyvallah allah razı olsun.
 
Merhabalar,

2 Bisikletimi Chevrolet Rezzo marka aracımın tavanında aparatlar yardımı ile taşımak istiyorum. Mont Blanc ve thule bu konuda bildiğim incelediğim epey fiyatlı ve bütçemi aşan ürünler. Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Araştırdığım ve fiyat olarak uygun bulduğum ürünlerin linklerini paylaşıyorum en azından bu tip bir ürün kullanan arkadaş varsa olumlu ya da olumsuz yorum yazarsa çok sevinirim.

  • (link)
  • (link)
Şimdiden teşekkürler.
 
Selam saygıdeğer bisikletforum ailesi size bir sorum olucaktı bisikletim için arabaya tavan üstü taşıyıcı taktırmayı planlıyorum normalde çeki demirli taşıyıcı alıcaktım ama aracımı 2 ay sonra satma gibi bir durumum var boşu boşuna masraf etmeyeyim dedim ve öncelikle bu tavan da taşıyıcı sistemler her araca uygun mudur ? Uygunsa sizlerin önerebileceği tavan taşıyıcılar hangileri markası avantajları dezavantajları neler ? Ruhsata işletme durumu var mı ? Hız limiti var mı ? Son olarak arabamın jip olması koymam da bir sıkıntı çıkarır mı boyum 1.70 ? Bütçe konusunda bir sıkıntım yok yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim pedallı günler dilerim .

NOT: Arabamın modeli : Chevrolet Captiva 2013 model jip biskletin modeli : Trek Ds 8.5 2018
 
Merhaba megane 4 hb alacagız. Eski arabamızda decathlonun bagaj üstü taşıyıcısını kullanıyordum. Bu arabada kapaga oturtacak yer olmadıgı için tavan barı+taşıyıcı sipariş verelim dedik. Renaultun orijinal ürünü yaklaşık 3000 tl tuttu . Degermi yoksa başka bir marka önerirmisiniz
 

Dosyalar

  • tr-araclar-yeni-megane-aksesuar-bisiklet-tasiyici.13.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg
    tr-araclar-yeni-megane-aksesuar-bisiklet-tasiyici.13.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg
    84,2 KB · Okunma: 42
@Ramis

tek tek sorularınızı cevaplıyorum;
-aracınız çok garip ekstrem bir şey değilse tavan taşıyıcıları tüm araçlara uyumludur,
-bütçe konusunda sıkıntı yok dediğiniz için ben size direk mont blanc, hapro veya thule markalarını öneriyorum. tabi aracınızda paralel taşıyıcılar yoksa önce onları temin etmeniz gereklidir, alacağınız yer bu konuda da size yardımcı olacaktır,
-dezavantaj bence sadece ön tekerleği çıkararak konulan sistemlerde var. diğer şekilde(benim kullandığım) bisikleti komple oturttuğumuz sistemler daha temiz ve daha az zahmetli.
-ruhsata işletme vs. gibi resmi bir işlem yok. direk alıp aracınıza takıyorsunuz(şehirler arası yolculuk yaptım).
-hız limit var tabi ki. ben yüz km yi hiç geçmedim. maks. 120 diyelim. aracınızı normalde agresif kullanan birisi iseniz bisiklet varken normal kullanmalısınız. kasis, çukur, kaldırım gibi yerlere girerken olabildiğince yavaş girmelisiniz.
-benim aracım forester, boyum 1.70 bir sıkıntı yaşamadım takıp-çıkarırken. ama tabi kaldırım gibi bir yere yanaştıysanız o taraftan işlemi yapmak daha rahat olur.

varsa farklı bir soru alabilirim.
 
@aeneskral Kısa boylularda boyu araba ile telafi etme isteği bilinç altında var galiba. Arkadaş 1.70 Captiva, siz 1.70 Subaru Forester ben 1.68 Mitsubishi ASX :D:D:D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Motorola
@trainspotting35
yok yazan arkadaş boyunu söylemiş bende boyumu söyledim ki içi rahat etsin hani :)
 
@aeneskral O kısmı anladım. Ama kullandığımız araçlar ve boylarımız gizli bir bilinç altı tetikleyicisi olma olasılığını getirdi aklıma. Kendimde aynı model olduğum için bu tespiti rahatlıkla yaptım yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın. :):)
 
@trainspotting35 1.80 ve Tiguan ile önermenizi çürütüyorum hocam :)

Ben ön tekeri çıkarıp araç içinde taşıyorum, araç arkası için görüşüm hiç olumlu değil ama araç üstünü bi ara ben de değerlendireceğim.
 
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Boagrius 4 kişide 3 kişi halen çoğunluk biz de . :):)
 
Geri