Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

tavisyelere dikkat

Fırat Dizman

Forum Bağımlısı
Tepki
987
Bisiklet
Cube
arkadaşlar ,forumda en önemli bölüm burası sanırım.Çünkü insan sağlığı üzerine konular açılıyor ki bazı başlıklar gerçekten şakaya alınır gibi değil.ama konuya cevap veren çok kişiye bakıyorumda çok basit ve bilgi olmadan yorum yapıp,tavsiyelerde bulunuyor,bunların içinde çok genç arkadaşların sayısı oldukça fazla,gelen sorumlar isme gelmiyor,lütfen bilimsel temellere dayalı olmayan,dışarıdan duyma cevaplar verilmesin ,çünkü buradaki cevapları dikkate alan çok kişi var.zaten konuyla ilgili yönetici,moderatör ve konuyla ilgili ,bilgi ve yetki sahibi üyeler gerekli açıklamaları yapıyor. Evet burası herkese açık forum,ama bazı başlıklar için olmadığı görüşündeyim.

Scudo
@Fırat Dizman

Haklısınız hiç kimse bilmediği bir konuda konuşup başkalarını yanıltmamalı eğer soru soran kişi verilen cevabı dikkate alıp yanlış birşey yaparsa bu sakatlıklarla belki de ölümle bile sonuçlanabilir. bunun vicdan azabını çekmemek için bilmediğimiz konularda sağlık alanında bence de yorum yapmayalım :in:

En basit yapılan hatalar, yaşantımızda ki meşhur alışkanlıklardan biri olan bu ilaç bana iyi geldi sana da iyi gelir tarzı.

Herkesin ihtiyacı olan antrenman türü-dozu farklıdır. Profesyonel bir sporcunun antrenmanını burada çarşaf gibi serip bunları haftasonu bisikletçisinin uygulamaya çalışması gelişim prensiplerine aykırı olmasının yanında olası sakatlanmalara davetiye çıkarmaktadır.

Kimse bir kişi ile çalışmadan onun sürat-dayanıklılık-kuvvet.... hangisine ihtiyacı olduğunu bilemez. Bilirim diyenler de üfürükçülerden farklı değildir.

En güzel yapılması gereken, (BF'de yeterince bilgi var) daha çok okuyarak doğru bilgiye istediğiniz düzeyde ulaşmanızdır. Sporsal eksiğinize göre, ihtiyacınız olan bilgiye, istediğiniz düzeyde...

Selamlar.

Gerçekten bazen verilen cevaplar mesnetsiz ve herhangi bir bilimsel temele dayanmamakta.Ben uzman doktor olarak bile sağlıkla ilğili konularda cevap yazarken çok dikkatli davranmaya çalışıyorum.Bazen bakıyorum da sağlıkla ilğili sorulara verilen cevaplar korkutucu biçimde yanlış ve cahilce oluyor.Lütfen bilgisi olmayanlar bu gibi ciddi konular hakkında yorum yazmasın bırakın herkes kendi dalında yorum yapsın.

Yerden göğe kadar haklısınız.Bu sözü doktarlara itafen söylemiyorum ama;Yarım hoca imandan,yarım doktor candan eder.Bence herkes en iyi olduğu işi yapsın.Bilmediğimiz konularda bazen fütürsüz olabiliyoruz.Sağlıkla kalın...

Önce sağlık! Adam soruyor "dizim ağrıyor ne yapmalıyım", verilen cevaplar birbirinden alakasız şeyler, hangisi doğru nerden bileceğiz !:mad:

Sağlık ve antiremanla ilgili konulara deneyimli kişilerin bile burdan doğru cevap verebilmesi imkansız gibi.Ama yabancı forumlarada bakıyorum onlarda çözebilmiş değil bu konuyu.Bakalım nasıl olcak

@alper ozturk

tek cevap ,sorunun cevabı burada olamaz,burada sadece kişiler başına gelenleri,ve nasıl bir tedavi geçirdiğini anlatabilir,ama bu kişiyi bağlar ,inanılmaz sayıda rahatsızlığın belirtileri birbirinle aynı,o yüzden siz genellikler burada evet benimde böyle diyerek aynı yolu izlersiniz,ama aynı değildir aslında,o yüzden siz yorumları okuyup ,tedavinizi yapılması gerekn yerde yapıcak ve burada hangi cevabın doğru olduğunu düşünmiyeceksiniz diyorum.

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
bilgi arıyan tüm üyeler,mutlaka birşey sorup öğrenmeye çalışıyorsanız,burada yazılanların çoğunun genel olduğunu ve yazan kişiyi bağladığını unutmayın,kesinlikle teşhis , tedavi veya başka amaçla kullunmayın,burada bir doktor bile olsa, yorumlarını yol gösterme dışında önemsemeyin.

Evet çok haklısınız...burada yazanları okumalı..ama dogrulugu ispatlanmış gercegi yansıtan bilgiler paylaşılmalı ve okuyan kişilerde her okudugunu körü körüne uygulamamalı...

Geri