Scudo Sports

Tavsiye

huysuz111

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar, 40'lı yaşlara adım atmış biri olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Bisiklet merakım hemen hemen herkes gibi çok küçük yaşlarda başladı ve devam ediyor. Halen Bianchi/Shark kullanıyorum. Pek bir sorun da yaşamadım. Yeni bir bisiklet almak istiyorum, ama sağlamlık konusunda çekincelerim var. Pek sık binmeye vaktim olmadığını düşünürsek ve yaş itibariyle kilo sorununu da göz önüne aldığımızda beni yolda bırakmayacak, sağlam ve uygun fiyatlı bir bisiklet istiyorum (çöpsüz üzüm istiyorsun diyeceksiniz). Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.

Scudo
Daha çok hafta sonları kullanacağım ve en fazla 300-400 arası bütçe ayırabilirim. Bu fiyata beni yolda bırakmayacak bir bisiklete ihtiyacım var :)

slm konuyu keske buraya acsaydınız daha cok yardımcı cıkabılırdı :)

neden ozellıkle bıanchı ıstıyorsunuz kı dıger markalarda da guzel modeller var bence

• Beğen
Tepkiler: huysuz111
@tuninger_haa

Teşekkürler. Görmemiştim o bölümü. Şimdi incelemeye başlıyorum. Saygılar :)

huysuz111 arkadaşım, hangi model kullanıyorsunuz kısmında yazmıştım ama burayada kopyalıyorum. Bütçeni biraz aşıyor ama bi değerlendir istersen :)

Eğer yine bianchi düşünüyorsan,shape,orion yada wap tercih edebilirsin.Shark stilinde ve o özelliklere yakınlar. Avantaj muhtemelen hafiflik olur. Fiyat, donanım ve yeni model olması açısından ben tercihimi wap tan yana kullandım. Ama istanbulda yaşasaydım sedona borla tercih edebilirdim. Seçim yapmak gerçekten zor. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: hgulsenyucesoy
Geri