Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

tavsiyede bulunur musunuz?

hancher

Üye
Kayıt
1 Mayıs 2007
Mesaj
7
Tepki
0
Şehir
İstanbul
herkeze merhaba

uzun yıllar sonra bisiklete dönmeye karar verdim ne alıcağıma karar verirken forumu buldum öğrendimki benim çok beğendiğim salcano modellerinden siz memnun değilsiniz ve tavsiye etmiyorsunuz(benim hiç bir bilgim olmadığı için itiraz edemicem:) ) bütçem 300 400 ytl arası ve biraz kiloluyum bu yüzden elimde kalmıcak:D bi model tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.
 
Scudo
(forumu gezdikçe insanın iştahı kabarıyor resmen birileri yardım etmezse yarın gidip saçma bi bisiklet almaktan korkuyorum...:( )
 
13 kişi girmiş ama kimse cevap vermemiş yalnış bi şekilde mi sordum acaba soruyu?..
 
Merhaba aramıza hoşgeldiniz öncelikle.
Hemen almamakla çok iyi yapmışsınız. Ayrıdığınız bütçeye göre size KRON, DRAG, AMEOBA, SEDONA markalarını önerebiliriz. Bunlar arasından herhangi birisini alabilirsiniz.

Aşağıdaki linkte KRON ve SEDONA karşılaştırılmış. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11481&highlight=KRON+XC500

Bu linkte ise Neden KRON seçilmiş onun yorumlarını bulacaksınız.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11528&highlight=KRON+XC500

Bu linkler sanırım size yeterince yardımcı olacaktır.

Sevgiler...
 
  • Beğen
Tepkiler: hancher
Serkan abim tavsiyen için çok sağol ama kaskıydı ıvır zıvırıydı bu bana 500 ytl yi bulucak bütçe de baya delinicek yani, daha ucuz bişeyler bulmam mümkünmü sence?
 
daha ucuz birşeyler sana keyif vermez işkenceye dönüşür hatta. para biriktir öyle al. yada taksitle alabilirsin....sonradan piman olmaman için...
 
@hancher
Ben ilk başta 500 YTL bütçe ile başladım bisiklet seçmeye. Ve 950 YTL'ye aldım. Sonradan aldıklarım,eklediklerim ile 1500 YTL'yi buldu. Anlayacağın taksitlede olsa iyi bişey al. Sonradan üzülmezsin.

Sevgiler...
 
aynen hafta sonu orta ogrencilerin olusturdugu yaklasık 30 kisilik bir grupla piknik yapmaya gittik yaklasık 3 km boyunca coocukjların bisikletleri yuzunden baslarına gelmeyen kalmadı :( en sonunda birine bisikletimi verdim cocugun bisikletini elimle tasıdım :(
 
hepiniz tavsiyeleriniz için çok sağolun. Anlaşılan bütçede bi delik açılıcak:) taksit falan alıcam inş. kullanmaya bi alışalım artık o kadar parayı verdikten sonra gezilere falan da katılırım inş:)
 
bilmiyorum tercihinizi yaptınız mı fakat bence sedona sd 771 :)
 
Geri