Scudo Sports

Tayt bana uymaz diyenler için.

Scudo
neyseki askılı tayt; yoksa görecekmişiz balkonu =)

DÜZELTME;
zaten askılı tayt olmasına ragmen kurtarmamıs arada atlet varmıs =) ayrıca spdli terliklerini de cok sevdim..

şakası bir yana bunu bisiklet aşkından başka hiçbir şey yaptıramaz bu da bir gercek..

gerçekten medeni bir cesaret göstermiş.türkiyede bu tip şeylere karşı gösterilen çevre tepkisi insanları birçok şeyden yıldırıyor.

@Tarık KalkanMesele bisiklete binmek değil zaten, tayt giyebilmek.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
adamın cesareti ve özgüveni çok fazla. helal olsun :)

önemli olan istemek .
adamın cesareti ve özgüveni çok fazla. helal olsun ona

helal olsun bu adamlara be. Ben bu halimle giyemem diyorum. Adam benim 2 katım o giyiyor :D

@kırlangıçAdam konu dışı ama, bizim için bisiklete binmekten daha önemli bir sebep olabilir mi?

alta tayt giymek kolay da üste dar yarış forması zor.

bacaklar bir şekilde bisikletten düzgün oluyor genelde ama bel simitleri çok çirkin çıkıo yarış formasında :(

Utanacak bir şeyim yok Allah'a şükür.Allah bizi bütün olarak yarattı.Hiç bir organımdan yada fiziksel yapımdan utanmam.Estetik durmayabilir orası ayrı.Herkes aynı olmak zorunda değil.Farklılıkları hazmeden insan büyük insandır zaten Allah'ın istediği de oydur.Farklılıklardır bizi insan yapan.

Bisiklet forması bisiklet sürüşünde kullanıyoruz.Daha hızlı soğumak ve hava sürtünmesini azaltmak için.Ben bunu biliyorsam ve bu bilinçle hareket ediyorsam kimsenin beni onaylamasına ya da kabullenmesine mecbur değilim.Ben kendim ve sorumlu olduğum herşey için yaşarım.

@derşan sezer

O zaman sadece bisiklet sürmek yeterli değil, kardiyo desteğide gerekiyor anladığım.

Geri