@isparta32
bu forumda bisiklete gönül vermiş aklıbaşında modern insanlar olarak topluma örnek, belli bir kültürün oluşmasına yardımcı olacak konular açılması gerekirken mevzuya bakın. efendim bisiklete binerken tayt giyilebilirmi. yok siz tayt giymeyin arkadaşlar geçen yaz erkekler için tesettür mayoları moda olmuştu onlardan alın şöyle göbek altı dize kadar, başlarınıza da birer takke, kaska da gerek yok.
mesajlarınızı okuyorum da yazık çok yazık.
genç insanlarsınız, bir ülkede belli kültürleri geliştirebilmek için sabırlı, ısrarlı ve yürekli olmak gerekir. görmüyormusunuz türban konusu ilk ortaya çıktığında çoğunuz belki bebektiniz belki de dünyada yoktunuz. yılmadan, bıkmadan, inatla, ısrar edip en sonunda anayasayı değiştirdiler. siz bu kafayla devam ederseniz türbandı, çarşaftı, peçeydi, cüppeydi, takkeydi, festi. bir zaman sonra da bisiklet gavur icadıdır binmek caiz değildir, hepimiz birer deve alırız olur biter.
son olarak şunu da yazayım kırkdört yaşındayım taytla bisiklete biniyorum banada arada gülen kendini bilmezler oluyor onların gözünün içine bakarak kendilerine gülmeleri gerektiğini söylüyorum çok gerekirse kavga etmektende kaçınmam. asla dangalaklar bana gülüyor ( yada kızıyor) diye yapmak istediğim şeyi yapmaktan vazgeçmem.
bu ülke özgür bir ülke, özgürlüğünüze sahip çıkın, bir gün çok geç olabilir...