Scudo Sports

Tayt Kullanıyor musunuz?

Tayt Kullanıyor muyuz?

• Toplam katılım
    319
Scudo
Taytsız çıkmam abi ,
Yaz kış kısa tayt giyiyorum askılı olanlardan , ilave olarak bacak ısıtıcısı ve termal içlik ile son derece rahat kullanıyorum . Tek sorun soguk havada 0-1 derece gibi ayak parmak uçları üşüyor.

bugünkü turda tchibodan aldığım taytı denedim tam bir fiyasko cıktı taytsız cıksaydım tura galiba en fazla bu kadar acıyabilirdi

@E.Balkan yeni olmasındanda kaynaklklanabilir yada kalitesiz olmasından

taytlı veya taytsız bir fark göremedim kenarda yatmasın diye arada giyiyorum.

Ben nedense beğeniyorum özellikle kısa askılı tayt görüntüsünü :D formasız ve taytsız asla! Milyar insan bakıyor gün içinde ama hiç rahatsız değilim. :cool:

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@ozgur908

ya tayt ya hiç mi diyorsunuz :koptum: ben tayt giymiyorum şimdilik (zaten yeni başladım) ama yine de cildim seleye temas etmiş değil :D [gehen gehen gehen ]

Herkesin fikri kendine, amma kadınlar tayt giyerken sıkıntı yok ise, erkek için de olmamalı.. şimdilik hiç hoşlanmıyorum, ama ileride taytlı foto koyarsam şaşmamak lazım...

• Beğen
Hiç giymedim. Giyme ihtimalim de zayıf. Hani olurda alırsam üstüne şort ya da eşofman giyersem konfor kaybı olur mu?

• Beğen
@mehmet yalçınkaya Dışına birşey giyince değil ama taytın içine birşey giyince konfor kaybı oluyor. :)

IMG_7236.JPGBu arada hanım izin vermiyor dediğimde aklınıza 1.85 boy filinta vücut gelmesin malzeme bu ama ne yaparsın kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş hesabı kıskanıyor beni :):)

Kısa tayt üstüne şort, hele yanımda çanta da yoksa, anahtar cüzdan vs taşımak için ayrıca iyi geliyor şort... Sıcak havalar İyice bastırdığında ne olur bilemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: palabeyi
MTB kullanırken giyiyordum. Terletmemesi, hareket kolaylığı, konforlu oluşu gibi özellikleri arazide iş görüyordu fakat sonradan tur bisikleti+brooks kombinasyonuna geçince ihtiyacım kalmadı. Eksiklikliğini de hissetmiyorum açıkçası.
Not:Eskişehirde insanlar cidden korkunç bakışlar atıyorlar malesef.

• Beğen
yaz kış gereklidir tayt, bazı bölgelerde seleden gelen rahatsızlıkları önlüyor.

• Beğen
Selem rahat olduğu için gerek duymuyorum. Şortla sürerken kızlar değil ama erkekler bakıyor hayır hem cinsine niye bakıyorsun
En iyisi eşofman(yılların aşortmanını kim eşofman yaptı lan!!!) dar paçalı

• Beğen
sağlık açısındanda gerekli..taytsız çıkmam abi :harika:

• Beğen
Geri