Konfor sunuyor, rahat sürüş sağlıyor bunlar da yetmezmiş gibi PRO bir görüntü veriyor.İşi ne kadar ciddiye aldığınızı gösteriyor.Dışarıdan bu konuda bilinçli olduğunuzu, 'ERKEK TAYT GİYMEZ' kalıbını kırdığınızı, vizyonsuz bir odun olmadığınızı gösteriyor.Erkeğin spor için tayt giyebileceğini gösteriyor.Herkesin yapamadığını yaptığınızı, cesur olduğunuzu, 'millet ne der' cümlesi'nin çok da umrunuzda olmadığını gösteriyor.Yol bisikletimi 2 yıl önce almadan 1 ay kadar önce bib-short almıştım.Bisikletimi satıp 1.5 yıl arada sonra daha 2 ay önce dönmeden yine tayt aldım.Hiçbir güç bindiremez beni diyorum yol bisikletine tayt olmadan.Her şeyden önce malum bölgemin sağlığı x kişisinin hakkımda ne diyeceğinden, ne düşüneceğinden daha önemli.Bib-shorts dediğim askılı kısa tayt bu arada.Spd ayakkabısı ve pedal'ı olmadan onca zaman sürdüm ancak bir gün taytsız çıkmadım.Kim ne derse desin, yol bisikletçisini diğer bisikletçilerden ayıran giydiği full kit bana göre.Forma, askılı tayt, kask, eldiven, gözlük, spd ayakkabı.Bu bakımdan biraz da züppe oluyoruz sanırım, yol bisikletçileri olarak.,Bu arada, bunlar olmadan sürücü, yol bisikletinin üstünde sırıtıyor.Kendi görüşüm.