trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.356
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Peki büyük tuvalet ihtiyacını nasıl gideriyorsunuz?
Büyük diyo reis büyükAskıları indirmeye gerek yok işemek için, öndeki likra kısmı aşağı çekince yeterince açılıyor
iyi de ben kucugu sormadim kiAskıları indirmeye gerek yok işemek için, öndeki likra kısmı aşağı çekince yeterince açılıyor
bu haberi hatirliyorum, esnaflar bosaltsin diye belediye kasitli olarak once tuvaletleri yikmisti
O zaman askısız ile yola devam 👍@trainspotting35 Çetin ağabeyin gösterdiği gibi soyunarak
(link) kısa süreli sürüşler için bence bu tayt yeterli olur gibime geliyor. şu anki aklım olsa taytın ve selenin en iyisini alırdım. tabi trde yaşıyoruz imkanlara göre seçenekler değişiyor.50 km sürüşte kullanılmak üzere ilk defa tayt ya da şort alacak birisine tavsiyeniz ne olurdu? Şimdiki aklım olsa şöyle yapardım dediğiniz görüşlerinizi merak ediyorum.
Geçen hafta aldım, 2 defa kullandım güzel bir tayt.(link) kısa süreli sürüşler için bence bu tayt yeterli olur gibime geliyor. şu anki aklım olsa taytın ve selenin en iyisini alırdım. tabi trde yaşıyoruz imkanlara göre seçenekler değişiyor.
Sanırım daha f/p bir şey yok.Geçen hafta aldım, 2 defa kullandım güzel bir tayt.
Şu an ne kullanıyorsunuz?(link) kısa süreli sürüşler için bence bu tayt yeterli olur gibime geliyor. şu anki aklım olsa taytın ve selenin en iyisini alırdım. tabi trde yaşıyoruz imkanlara göre seçenekler değişiyor.
Sıfır mı? Ne kadara bırakırsınız sahibinden üzerinden.Elimde 2 adet 2XL (link) var isteyen olursa çok uygun fiyata bırakabilirim.
183cm 85kg L beden aldimSanırım daha f/p bir şey yok.
boy kilo olarak hangi bedeni tercih ettiniz?
Özelden bilgi verdim.Sıfır mı? Ne kadara bırakırsınız sahibinden üzerinden.
kısa sürüşler için aliexpressten aldığım tayt yetiyor. bugün de (link) böyle bişey aldım umarım iş yapar 😅Sanırım daha f/p bir şey yok.
boy kilo olarak hangi bedeni tercih ettiniz?
Şu an ne kullanıyorsunuz?
Ya ben bir tane bisiklet pedli şort aldım çok ısınıyor nefes almıyor gibi sanki,bir de pedi rahatsız ediyor beni artık uyumlu mu değil bilemiyorum daha önce deneyimlemediğim için.kısa sürüşler için aliexpressten aldığım tayt yetiyor. bugün de (link) böyle bişey aldım umarım iş yapar 😅
kilonuz varsa terleme fazla yapabilir taytlar ancak yine de nefes alır en kötü tayt bile. ama siz pedli şort aldım dediniz nasıl bir ürün acaba ? normalde decathlondaki pedli taytlar bile hava alır, terletme yapmaz o kadarYa ben bir tane bisiklet pedli şort aldım çok ısınıyor nefes almıyor gibi sanki,bir de pedi rahatsız ediyor beni artık uyumlu mu değil bilemiyorum daha önce deneyimlemediğim için.
Link atın bakalım.Ya ben bir tane bisiklet pedli şort aldım çok ısınıyor nefes almıyor gibi sanki,bir de pedi rahatsız ediyor beni artık uyumlu mu değil bilemiyorum daha önce deneyimlemediğim için.