Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Şahsen askısız taytları tercih ediyorum. Büyük rahatlık.
Askılar zaten fazlasıyla esnek. Kumaş totonuzdan kayıyorsa toplayacak kadar sıkı değil ki :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Son düzenleme:
50 km sürüşte kullanılmak üzere ilk defa tayt ya da şort alacak birisine tavsiyeniz ne olurdu? Şimdiki aklım olsa şöyle yapardım dediğiniz görüşlerinizi merak ediyorum.

50 km sürüşte kullanılmak üzere ilk defa tayt ya da şort alacak birisine tavsiyeniz ne olurdu? Şimdiki aklım olsa şöyle yapardım dediğiniz görüşlerinizi merak ediyorum.
(link) kısa süreli sürüşler için bence bu tayt yeterli olur gibime geliyor. şu anki aklım olsa taytın ve selenin en iyisini alırdım. tabi trde yaşıyoruz imkanlara göre seçenekler değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
(link) kısa süreli sürüşler için bence bu tayt yeterli olur gibime geliyor. şu anki aklım olsa taytın ve selenin en iyisini alırdım. tabi trde yaşıyoruz imkanlara göre seçenekler değişiyor.
Geçen hafta aldım, 2 defa kullandım güzel bir tayt.

Elimde 2 adet 2XL (link) var isteyen olursa çok uygun fiyata bırakabilirim.

Sanırım daha f/p bir şey yok.
boy kilo olarak hangi bedeni tercih ettiniz?

Şu an ne kullanıyorsunuz?
kısa sürüşler için aliexpressten aldığım tayt yetiyor. bugün de (link) böyle bişey aldım umarım iş yapar 😅

kısa sürüşler için aliexpressten aldığım tayt yetiyor. bugün de (link) böyle bişey aldım umarım iş yapar 😅
Ya ben bir tane bisiklet pedli şort aldım çok ısınıyor nefes almıyor gibi sanki,bir de pedi rahatsız ediyor beni artık uyumlu mu değil bilemiyorum daha önce deneyimlemediğim için.

Ya ben bir tane bisiklet pedli şort aldım çok ısınıyor nefes almıyor gibi sanki,bir de pedi rahatsız ediyor beni artık uyumlu mu değil bilemiyorum daha önce deneyimlemediğim için.
kilonuz varsa terleme fazla yapabilir taytlar ancak yine de nefes alır en kötü tayt bile. ama siz pedli şort aldım dediniz nasıl bir ürün acaba ? normalde decathlondaki pedli taytlar bile hava alır, terletme yapmaz o kadar

Link atın bakalım.

Geri