trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.494
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Selemden memnunum 1 saat kadar taytsız sürsem bile çok rahatsız etmiyor Fizik tempo argo r5 160mm.
Normalde daha geniş gerekiyor da yol bisikleti için daha genişi olmuyoreğer sitbone aralığınız bu sele için uygun ise sorun yok tabiki
aslına bakarsan benim kilomda az dill 82Normalde daha geniş gerekiyor da yol bisikleti için daha genişi olmuyor90lara inebilirsem biraz daha rahat olacak muhtemelen.
Doğrudur hocam benim oturma kemikleri geniş 15cm civarı yani sadece kilodan dolayı geniş almam gerektiğini düşündüğümden almadım. 160mm selede tam en uçlarında oturuyorum 170mm olsa daha rahat olacaktı muhtemelen ama bulamadım yol bisikleti için hiç TRde.aslına bakarsan benim kilomda az dill 82)selle italia model x superflow kullanıyodum 14.5 ancak 1 saat üzeri özellikle trainer üzerindeyken bacaklar ile kasık arası çok rahatsiz etmeye başlıyordu sonra stok seleyi tekrar taktım 13.5 ve şuan onla devam ediyorum daha rahat ettiğimi fark ettim kilo fazla olunca sanki seleyide büyük kullanmak gibi bir algı var ama aslında öle diil bana göre
Bunu değil ama Assos'un kremini kullanıyorum, özellikle kışın ttainer üzerinde. Gayet başarılı alt tarafı serin tutuyor ve sürtünmeden oluşan tahrişi engelliyor. Bununda farklı olacağını sanmıyorum büyük ölçüde işinize yarayacaktır.Şu üründen kullanan var mı ?
(link)
Bunu değil ama Assos'un kremini kullanıyorum, özellikle kışın ttainer üzerinde. Gayet başarılı alt tarafı serin tutuyor ve sürtünmeden oluşan tahrişi engelliyor. Bununda farklı olacağını sanmıyorum büyük ölçüde işinize yarayacaktır.
Teşekkür ediyorumAssos diye yazmıştım sanırım gözden kaçırdınız.. Görselinide ekliyorum![]()