Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Decathlon RC100 serileri en düşük seriler rc500 ve rc900 diye gidiyor diye biliyorum yandan cepli bir modeli vardı rc500 mavi renk ben ondan çok memnunum mesela uzun sürüşlerde.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Amanita
Scudo
Selemden memnunum 1 saat kadar taytsız sürsem bile çok rahatsız etmiyor Fizik tempo argo r5 160mm.

eğer sitbone aralığınız bu sele için uygun ise sorun yok tabiki

eğer sitbone aralığınız bu sele için uygun ise sorun yok tabiki
Normalde daha geniş gerekiyor da yol bisikleti için daha genişi olmuyor :D 90lara inebilirsem biraz daha rahat olacak muhtemelen.

Normalde daha geniş gerekiyor da yol bisikleti için daha genişi olmuyor :D 90lara inebilirsem biraz daha rahat olacak muhtemelen.
aslına bakarsan benim kilomda az dill 82 :))selle italia model x superflow kullanıyodum 14.5 ancak 1 saat üzeri özellikle trainer üzerindeyken bacaklar ile kasık arası çok rahatsiz etmeye başlıyordu sonra stok seleyi tekrar taktım 13.5 ve şuan onla devam ediyorum daha rahat ettiğimi fark ettim kilo fazla olunca sanki seleyide büyük kullanmak gibi bir algı var ama aslında öle diil bana göre

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Şu üründen kullanan var mı ?

(link)

aslına bakarsan benim kilomda az dill 82 :))selle italia model x superflow kullanıyodum 14.5 ancak 1 saat üzeri özellikle trainer üzerindeyken bacaklar ile kasık arası çok rahatsiz etmeye başlıyordu sonra stok seleyi tekrar taktım 13.5 ve şuan onla devam ediyorum daha rahat ettiğimi fark ettim kilo fazla olunca sanki seleyide büyük kullanmak gibi bir algı var ama aslında öle diil bana göre
Doğrudur hocam benim oturma kemikleri geniş 15cm civarı yani sadece kilodan dolayı geniş almam gerektiğini düşündüğümden almadım. 160mm selede tam en uçlarında oturuyorum 170mm olsa daha rahat olacaktı muhtemelen ama bulamadım yol bisikleti için hiç TRde.

Bisikletin üstünde Sella italia seta s1 vardı 144mm afedersin kemikler açıkta takımların üstünde oturuyordum resmen xD

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Şu üründen kullanan var mı ?

(link)
Bunu değil ama Assos'un kremini kullanıyorum, özellikle kışın ttainer üzerinde. Gayet başarılı alt tarafı serin tutuyor ve sürtünmeden oluşan tahrişi engelliyor. Bununda farklı olacağını sanmıyorum büyük ölçüde işinize yarayacaktır.

Bunu değil ama Assos'un kremini kullanıyorum, özellikle kışın ttainer üzerinde. Gayet başarılı alt tarafı serin tutuyor ve sürtünmeden oluşan tahrişi engelliyor. Bununda farklı olacağını sanmıyorum büyük ölçüde işinize yarayacaktır.

Hangi kremi kullanıyorsunuz

Decathlonda da var antifriction krem, daha ucuzdur muhtemelen
Bu arada sürüş sonrası için sudocrem öneririm.

Geri