Merhaba arkadaslar. 21 gün önce Tchibo magazasindan iclik takımı almistim. 3 gün sonra elime ulasti. Ancak bekledigim bedenden buyuk oldugunu görünce M boyutu ile degisimini istedim. Yani tam 19 gün önce degisim istedim. uzerinden 5 gün gecince mail attim. Mailime gelen cevap"En kisa sürede hazirlanacak" oldu. Dedim bir iki gune gelir herhalde! 11 gün gecince aradım kendilerini yine ayni seyi dediler. Bu sefer biraz daha sert konustum dedim herhalde gönderirler yarin, 12. gün oldu aradim hala göndermemislerdi! Aradigimda aksam 5 ti bu arada. Telefonda kadina iade istedigimi ve hemen yapilmasini istedigimi belirttim. Suan uzerinden 6 gün gecmis bulunmakta ve hala param geri yatmadi!
Bu nasil bir sacmaliktir! Parayi pesin aliyorlar, artik vadeli hesaba mi yatiriyorlar ne halt yiyorlarsa, bir gün daha ellerinde tutmak icin her halti yapiyorlar.
Kimseye burdan alisveris yapmasini önermiyorum.Bu tarz sıkıntılar yasamasin kimse.
Zaten gecenlerde 1.5 ay Decathlon oyaladi, 18 gun de Tchibo oyaladi. 2 ayi geckin suredir bu tarz karaktersiz isletmeler yuzunden bisikletimden uzak kaliyorum.
Bu nasil bir sacmaliktir! Parayi pesin aliyorlar, artik vadeli hesaba mi yatiriyorlar ne halt yiyorlarsa, bir gün daha ellerinde tutmak icin her halti yapiyorlar.
Kimseye burdan alisveris yapmasini önermiyorum.Bu tarz sıkıntılar yasamasin kimse.
Zaten gecenlerde 1.5 ay Decathlon oyaladi, 18 gun de Tchibo oyaladi. 2 ayi geckin suredir bu tarz karaktersiz isletmeler yuzunden bisikletimden uzak kaliyorum.