Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Tchibo kablosuz km saati

Tepki
100
İsim
hakan okayer
Merhaba Arkadaşlar ben tchibo kablosuz ürünü aldım menüsü fena değil
5-6 Dil seçeneği var türkçe yok.
2 modu var
kolay az seçenekli tam mod tüm verileri gösteriyor 1.Kişi 2. kişi diye iki farklı seçeneği var
Özellikleri
Saat,derece,kronometre,maksimum hız,ortalama hız,gidilen toplam km Ayarlara kilonuzu,yaşınızı giriyorsunuz
Harcanan kalori ,yakılan yağ göstergesi var
solar+pil destekli
Alman malı çin üretimi butona bastığınızda ışıkyanıyor
Km okuma performansı fena değil diyebiliriz tempoyu yakaladımı saçma rakamlar çıkmıyor durduğunuzda bir anda yüksek rakam göstersede tempoyu yakalayınca sıkıntı olmuyor
Katlanan bisiklette kullanıyorum sorun çıkartmadı kataloğunda azami mesafe 60 cm verilmiş..
Montaj: 2 adet yumuşak yastıkcık var
Bir saat birde algılama adaptörü için bağlantı yerlerine zarar vermemesindiye
Saati yuvadan çıkarabiliyorsunuz
Ve mıknatıs algılayıcı teker teline takılması için iki seçenekli yapılmış
Başlangıç için iyi denilenilir
Diğer kablosuzlara göre hesaplı 49 tl

20160602_202021.jpg20160602_201955-1.jpg
20160602_202002-1.jpg

Scudo
fiyatına göre yaptığı işlemler iyiymiş. iyi günlerde kullan üstad

aynısını kullandım ama hiç verim alamadım.
belki benim kullandıgımda bir sorun vardır.
manyetik alanlardan cok etkileniyordu. telefonu yaklastırınca hız 90 lara cıkıyordu. kablosuz mouse, powerbank, hatta bisikletteki fardan bile etkilendi.
sigma 8.12 kablolu aldım rahat ettim.
umarım sizde aynı sorunlar olmuyordur.

Teşekkürler, ışıklı olduğunu bilmiyordum, ışık kaç saniye yanıyor?

Bende de aynisi var; ama sanki fazla hiz gosteriyor gibi geldi bana. Tekerlegi de mm olarak ölçüp yazmıştım

Az önce Tchibo da, baktım baktım ama içime sinmedi bıraktım. Sanırım Sigma yada VDO alacağım..

@yollarbenibekler kitapçığında lastik ölçüm tablosu var benim dahon d8 in lastiğinin üzerinde yazan değeri buldum onu girdim
Başka bir marka veya ürünle kıyaslayamadığım için verileri hakkında kesin bişey söylemek zor
Alman malı olması testlerinin yapılıyor olmasından dolayı tercih ettim

Tchibo 90 gün garanti veriyor değişim için.sıkıntı duyulduğu an iade edilebiliyor.

29" bisikletler icin onceden kayitli olculeri yok. Maalesef kendim olctum girdim. Belki deneme yanilma yontemiyle bulabilirim dogru hesaplamayi. Tam 1km tutan bir yer var. Deneye deneye belki bulabilirim :)

@hakan okayer Hala kullanıyor musunuz? Mağazada gördüm ama emin olamadım daha önce hiç km saati kullanmadığım için saatler hakkında bilgim yok. kullanım tecrübelerinize eklemek istediğiniz şeyler var mı tavsiye eder misiniz?

Bu fiyatlara tavsiyesi olan var mı?

Ben altı aydır kullanıyorum, eğer telefon sinyalinden falan etkilenmediyse toplam km ölçümü strava kaydıyla çok yakın çıkıyor, memnunum genel olarak. yalnız ışığı 3 saniye kadar yanıyor, işlevsiz. ayrıca görüş acısını iyi ayarlamak lazım bisiklete monte ederken, tam karşıdan bakmazsaniz yazılar silik okunuyor

maalesef verim alamadım bir şekilde hiç kuramadım bile diyebilim benim beceriksizliğim olabilir bilemiyorum

Kesinlikle almayın,kardeşimin bisikletinde kullanıyoruz ; Her bir sinyal dalgasının yanından geçtiğimizde hız direk 90'lara 99'lara çıkıyor ve gerçekçi olmuyor maalesef. Sigmanın kablolu bir ürünü alternatif olabilir yada Btwin Count serisi.

@epsilon91Halen kullanıyorum
Memnunum 2 modu var kolay ve detaylı
Kolay modu tercih ediyorum
Çok detay aramıyorsanız tavsiye ederim
Ortalama hız binilen dk saat gidilen mesafe
Bunlar bana yetiyor her binişte sıfırlayıp tekrar
Kullanıyorum sıfırlayıp kurma30-40 saniye sürüyor selamlar

@hakan okayer Teşekkürler yorumunuz ve değerlendirmeniz için ama kablosuz oluşu manyetik alanlardan etkilenmesine sebep oluyormuş o yüzden biraz daha bekleyip kablolu bir sayaç almayı düşünüyorum. İyi günler.

@epsilon91 ilk etapta denilen doğru başlarken oda bazen 90-99çıkıyor bir iki pedal çevirmeyle düzeliyor öyle çok sorun çıkaracak
Bir problemi yok tabiki tercih meselesi bu işler için başlangıç cihazı denile bilir

• Beğen
Tepkiler: epsilon91
Ben hiç beğenmemiştim. İade ettim zamanında
Sigma daha güzel. Daha da güzeli var. Garmin :)

Bunun eski modeli vardı vaktiyle. yüksek gerilim hatlarından telefondan uydu anteninden herşeyden etkilenirdi. ama şık güzel de cihazdı. bisikleti satarken üzerinde verdim gitti. sonra cannondale kablolu kadanslı aldım onun da kabloları kopar dururdu. lehim atmayı onda öğrendim :p

Şimdi 20 liralık kablolu var genellikle sports tracker ile ölçüyorum. bazen o da sapıtıyor :D iyi bi kablosuz saat dünya para olduğu için 20 liralık saate devam.

yine de tchibo yu severiz.

Geri