Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

tchibo Micropolar Ceket

Tahir Keskin

Forum Bağımlısı
Tepki
2.007
İsim
Tahir Keskin
Bisiklet
Kron
Selamun aleyküm arkadaşlar.

Az evvel Izmit Tchibo'da başlıktaki ürünü denedim. Bir tek small bedeni vardı. Biraz far gelmesine rağmen almaya kalktım ama hanım engel oldu sağolsun. Internet sitedinde de yok mediumu. Yeniden gelir mi, ne dersiniz?

(link)

Scudo
çok zor. tchibo da mağazada stok araştırması yapsınlar. istanbul da bir mağazada varsa direkt alabilirsin

Online mağazada bile yok. :)
Az evvel Tchibo mağazasını arayıp sordum. Dediginiz gibi olmuyor dediler.

S bedenini giyince omzumun 2 parmak üstüne geldi, acaba L beden olur mu bana? L'si var nette.

Daha evvel Tchibo internet sitesinden alışveriş yapan var mı? 90 günde iade etme hakkı var diyor. L bedeb aldım ve büyük geldi diyelim. Kargo ücreti ödemeden geri gönderebiliyor muyum?

internet sitesinden yaptığınız alışverişlerde kargo ücreti ödemeden pakedi ve faturasıyla beraber geri iade edebiliyorsunuz sıkıntı yok koşulsuz alıyorlar

ben thermo sweatshirt için yapmıştım. kozyatağında stok kontrolü yaptırdım kadıköy de 2 tane var dediler, gideseye (1 saat içinde) 1 tane kalmıştı. onun da fermuarı bozuk diye almadım :)

Konunun üzerinden baya zaman geçti ama noktalamamışım. Son surum şöyle:
Bir hafta önce internetten L beden sipariş ettim. Çuval gibi oldu.
İzmit Tchibo'da S bedenini tekrar denedim, baktım bana uygun. İlk seferinde kazak ile denediğim için dar gelmişti. Neticede ayırdılar bir günlüğüne, elimdekini götürüp değiştirdim.

Not: Bu arada ürün gayet sıcak tutuyor ve boğazı da koruyor. Bu ürünü aldıktan sonra bisiklet sürerken boğazıma atkı sarmayı bıraktım.

Tchibo ürünlerini 3-4 yıldır tercih ediyorum bazen boş ürün dediğim de oldu bazen çok iyi 3 yıldır kullandığım rüzgarlık ceket mesela 10 numara bir ürün gözlük vb. ürünlerinde kalite biraz düşük.Hayırlı olsun aldığınız ceket güle güle giyin.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Geri