Scudo Sports

Tchibo panço yağmurluk

haftaya da koşu teması varmış, oradan da güzel şeyler düşebiliyor

(link)

Scudo
iki farklı bisiklet pantolonu var. Acaba aynı ürün müdür?
(link)
(link)

@mekmaster valla bende ayırt edemedim birisinde sadece leke tutmaz vs yazıyor, ben 59 luğu aldım sonra gördüm54 lüğü anlamadım ama ne iş

Ben pançoyu iade edeceğim isteyen olursa stokta kalmamış. Sarabilirim.

Kısa turlarda belki ama uzun turlada hele yol bisikleti işe sıktı çıkarır görünüyor.

ben onu belki yürüyüşlerde ve bisikletlede 100 km lik yağmurlu zamanlarda kullanmayı amaçlıyorum, city var bende performans amaçlıda olmadığım için sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Turker.E
şehir tur bisikleti kullanıcılarına hitap eden bir ürün...yarış bisiketi için uygun değil demiştim :D

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
(link) burada var panço, 60 liraya bence güzel kullanışlı...

Yukarıda bahsettiğim yağmur pantolonunu aldım, az önce geldi ve kalıbı acaip bol. XL giyen biri olarak L beden istedim, bildiğin çuval gibi oldu. Paçaları da öyle bisiklete uygun olavak şekilde cırtlanmıyor söyliim. İade edicem.

Aynen ya M bedenim M/L aldım bol geliyor:)

herkesin öyleymiş demekki banada bol geldi pantolon ama iade etmeyeceğim beğendim sadece bacak boyu uzun ve cepyok varda zinciri açıyorsun cep diye bir şey yok anlamını çözemedim :)

@Mehmet H. hocam o cep olayını bende anlamadım içi boş ama neden :)
m beden aldım çok bol değildi, özellikle doğa yürüyüşlerinde çok işime yarar, panço da geldi mavi renk aldım fena değil o da,

@serkanoz87 nefes alsın diye yapmışlar diyeceğim oda sanki mantıklı gelmedi
benimde panço almaya niyetim vardıda pantolon ve üst aldık su geçirmez ihtiyaç kalmz diye düşündüm

Geri