@OĞUZ.UZ güle güle kullanın bir başka İnternet sayfasında kullanıcının yorumu boy problemi yaşanabilir şeklindeydi. Yani 1.80 altında olanlar zorluk yaşayabilir diyordu. Böyle bir problem sizce de göz önünde bulundurulmalı mı?
Çok güzelmiş yeni bisikletiniz Güle güle kullanın hayırlı olsun. Ben de aynen sizin gibi mtb den şehir bisikletine yeni geçiş yaptim çok iyi anlıyorum sizi. Çıkamadığımız yokuşları oflayıp poflamadan rahatça çıkmanın keyfi cidden paha biçilemez Ben de yeni aldım bisikletimi Btwin marka ama hiç ağır gelmiyor 15 buçuk kilo olmasına rağmen.
15 kg çekerken 1000 tl ye bedavaya almışsınız. Gidonu hariç hoşuma gitti. Millet 3-5 yıllık ikinci el tur bisikletini 1300-1500 teleye okutmaya çalışırken neyini beğenmemişler anlayamadım.
@ismail.yüksel
Güneş yanığı asfalt yarığından iyidir. Allah korusun, siz asfaltta yere uzanıp ellerinizi eldivenin nasıl da koruduğunu görmediniz de ondan takmıyorsunuz. Siz takın takın. Kolların yanmamasını istiyorsanız ya kolluk alın ya da uzun kollu forma giyin.
@Tahir Keskin
Tahir Bey doğru söylüyor, 4 gün önce yaptığım kazada ellerimde decathlon'un uyduruk eldivenleri olmasaydı neler olacağını düşünmek dahi istemiyorum [emoji4]
Hayırlı olsun, güzel bisiklet. Tchibo'nun seçmece getirdiği bu modelleri ben de çok beğeniyorum. Hatta geçen sene babama 1200 tl'lik aşağıdaki modeli hediye etmiştim. Gerçi babam sağ olsun yok boyu yüksek geldi, pedalı kıtır kıtır ediyo 10 tl'ye değiştirttim, yok fazla mı hafif bu bisiklet (eski bisikleti tahminen 59kg olduğu için afallamış olsa gerek) epey bi laf etmişti
diğer bir platformda bu ürüne kötü diyip duruyorlar, tüm aksesuarlarıyla birlikte benim de oldukça hoşuma gitti bu fiyata. Ancak millet gömüp duruyor kadrosunun ne olduğu bile belli değil filan diye. 17 kilo olunca... kadronun aluminyum özelliği ile ilgili bir bilgi var mı 6061 filan diye?