Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo ürünleri değerlendirmesi

Tepki
25
Merhaba arkadaşlar. Tchibo'dan eldiven , kask ve tişört aldım. Almadan önce yeteri kadar hakkında yorum bulamamıştım. O yüzden alıp almama konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlar için kısaca bir değerlendirme yapmak istedim.

Kask 55 tl. Şöyle söyliyeyim benim başka mağazalarda incelediğim 100 liralık kasklara denk olduğunu düşünüyorum. Gerek görsellik gerek kalite olarak bir sedona kasktan kaliteli bence. Arka tarafındaki led lambalar üç ayrı modda yanabiliyor. İsterseniz bu lambayı çıkarabiliyorsunuz. Çok üst düzey olmayabilir ama 55 tl'yi hakettiği kesin.

Eldiven 25 lira. Fena değil. jel dolgulu. Çok üst düzey değil ama iş görür. 25 lirayı hak eder ama daha üzerini hayır.

Ve tişört ! Hani alıp alıp stok yapmak lazım derler ya, işte aynen öyle. 35 lira. Kesinlikle verdiğiniz paranın çok üzerinde kalitesi var. Herhangi bir tanınmış spor markasında 70-80 liradan aşağıya alamazsınız. Üzerinde scott ve başka bir marka yazsa yine fahiş fiyatlara alırsınız. Kumaşı , dikişi her şeyi ile harika. Kaçırmayın. Benim boyum 182 , kilom 95. Large olanı bana çok rahat oldu. Siz kilolu değilseniz , orta kilolardaysanız M almanızı öneririm.

Scudo
tişörtün kalıbı oldukça küçük. boyum 177cm kilom 83 ama bana S beden oldu :)))) heralde ortaokuldan beri S giymemiştim:))

Tchibo onlar kahveci değilmi hahahahah Şaka bi yana kaliteli malları vardır...iyi bilirim...güle güle kullanın

Tchibo olduğundan değil ama şu jelli eldiven mevzusuna bir türlü adapte olamıyorum.

25 liraya da 50 liraya da jel takviyeli eldiven aldım hepside bir müddet sonra kağıt oldu. Ayrıca elime neredeyse hiçbir katkısı yok.

Zannedersem içerisinde süngerin bir tık üstü bir şey varki bir müddet sonra bu hale geliyor??

Bu arada dağ bisikleti kullanıyorum ve eldiveni elime uygun alıyorum.

Tchibo'yu belki kask için tercih etmeyebilirim ama sezon öncesi tekstil ürünleri alışveriş yapılabilir.

Arkadaşlar bende şu gözlüğü kafaya taktım. Bisiklet için uygunmudur alınırmı..

Tamam harika bir kalite beklemiyorum bu paraya, ama bisiklet kullanırken işimi görürmü?

Alın hocam, ben o gözlüğün daha dar olan versiyonunu almıştım 2 yıl önceydi sanırım, ciddi anlamda sağlamdır. Ben yere çok düşürdüğüm için siyah ve sarı lensler çizildi, en son şeffaf lenslerle kullanıyordum, dün yine sipariş verdim ve yenilenmiş modeli aldım(Daha elime geçmedi). En son yine t short ün yakasına asmıştım kaldırımdan çıkarken yere düştü ve arka teker gözlüğün üzerinden geçti :). Ben parçalandığını düşünmüştüm çünkü 85 kiloyum bisiklette bi 15 kg olsa 100 kg üzerinden geçmişti, yerden aldığımda sadece lensin biri yamulmuştu gözlüğün kemiğinde sıkıntı yoktu. Lensi plastik ancak gerçekten kolay kırılcak bir ürün değil, görüntü kaliteside fena değil diyebilirim.
Pahalı kaliteli gözlüğe bütçe yetmiyorsa uzun yıllar sıkıntısız kullanılır.

eldiveni ben hiç beğenmedim, kaça aldım hatırlamıyorum mosso marka eldiven aldım. hala çok rahat bir şekilde kullanıyorum. tshirt alabilirim sanırım..

@Mustafa BAYRAKTAR

Onuda tavsiye ederim, her hangi bir sıkıntısı yok, 60-70 psi a kadar basılabiliyor, çok zorlarsan 100 e kadar basıyorsun. Ayrıca bisiklete bağlama apartıda sağlam eski mtb ve yol bisikletimden hiç fırlamadı, o fiyata alınır. Bendeki tek siboplu ve eski modeli olanı, benzeri diyebilirim.

Tchibo'nın birçok ürününü tavsiye ederim. Kaliteli. Kullanıyorum da. Fiyatlarını da başka ürünlerle kıyaslayın mutlaka.

@İlyas Demirtaş

:) Sağolun rica ederim, bende siparişi verdim bekliyorum, diğerini eskittik yeni modeliyle devam edicez bakalım.

@mustafa şükrü yıldırım

Benim gözlük geldi. Herşey şahane, 30 liraya 3 farklı renkli cam'a sahip gözlük çok iyi oldu bu :) dandik bir ürünede benzemiyor hakikatten.

erkek tayt aldım. 45 TL 3 hafta önce ...

dize kadar iniyor. kullanımı rahat tavsiye ederim... :)

Geri