Scudo Sports

Team Sky Forma (Aliexpress)

Tepki
47
Bisiklet
Salcano
Mart'ın son haftası Aliexpress'ten sipariş verdiğim Team Sky kısa kollu üst forma 14 Nisan günü elime ulaştı. 2 hafta gibi bir süre Çin'den verilen sipariş için gerçekten çok iyi bence. Fiyat olarak indirime denk geldi 14$'a aldım kendisini. Kumaş olarak coolmax adlı bir firma üretiyor formaları, %100 polyester ve kalite olarak fiyatına göre çok başarılı. Nefes alması teri vücuttan uzaklaştırması falan çok beğendim. Baskı kalitesi de fena sayılmaz ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Ama sipariş verecek arkadaşlara yapacağım en önemli uyarı giydiğiniz bedenin bir beden büyüğünü sipariş etmeniz. Çin'deki size standartları bize göre daha küçük ben Medium giyiyorum M sipariş ettim ama küçük geldi biraz Trek Factory Team forması sipariş edeceğim onu Large alırım artık. Bu da fikir oluşturması açısından çektiğim bir fotoğraf:

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10261957_10202431081391108_3779019166574437549_n.jpg

Scudo
Paylaşım için teşekkürler. Forumumuzun formasını bekleseydiniz keşke :cool:

@Mustafa T. Erhan

o formadan ayrıca sipariş edeceğim zaten. Ama takım formalarını içimde ukde kalmasın diye alıcam ucuza :D

merhaba, dükkanının linkini yazarmısınız? ayrıca etekte kaymayı önleyen silikon şerit varmı?

@Hakan Gencer

(link)

Aldigim urunun linki bu silikon seridi de var acaba silikon seritsiz gonderenler de mi var?

Forumun formasi ne zaman cikacak. Bir forma almak istiyorum, eger boyle bir calisma varsa bekleyebilirim.

@Janbey Furkan

monton almıştım thermal ama silicon olmadığından bazen sıkıntı oluyor...

biz de bir arkadaşımla aldık kendisine aldığımız sizinkinin modelinden benimki açık mavi :)
güle güle giyin :)

@Janbey Furkan

takım halinde 16 usd öyle mi? size gelişi ne kadar oldu kargo vs. ile?
aynı fiyatta başka formalar var mı, bu siteye ilk kez giriyorum öyle bir listeleme yöntemi bulamadım :)

aliexpress sitesinden bicycle jersey gibi aramalar ile bulabilirsiniz veya takım ismiyle :) @volkan a

@volkan a
Takım halinde değil, parça başı fiyatı 16 dolar.

@volkan a
Saxobank, team sky, trek, cannondale, bmc, omega pharma gibi takimlarin formalarini bulabilirsiniz yazlik kislik hepsi var. Arkadasimizin dedigi gibi cycling jersey yazip aratirsaniz sonuca daha kolay ulasirsiniz. Dukkanlarin cogu turkiyeye ucretsiz kargo destegi sunuyor bu en buyuk artisi. Vergi olarak da limitin altinda bir alisveris yaptiginiz icin (tutar olarak) gumruk vergisine tabi olmuyorsunuz. Ptt kargo adresinize teslim ediyor. Hatta ben teslimat adresi olarak calistigim magazanim adresini vermistim ptt gorevlisi "abi siz cin'le mi calisiyosunuz" seklinde komik bi yaklasimda bulunmustu :) tek parcaya 14usd odedim takim olarak 30 usd falandi yanlis hatirlamiyorsam.

Alışverişte Paypall mı kullandınız?

@Yusuf Z. Şipal

Maalesef, Aliexpress'te PayPal ile ödeme mevcut değil. Kart bilgilerinizle alıyorsunuz. Tabi sanal kredi kartı kullanılabilir endişe duyuluyorsa.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
hort :D

Aşağıdaki takımı siddetle öneriyorum - 9 günde Türkiyeye geldi- 22.56 + shipping toplam 27.82 $ takımın fiyatı
sitedeki en ucuz, kaliteli ve en çok yorum alan bir set

(link)

ürün başlığı
2017 Men's Cycling Jersey MTB Bike Clothing SKY Team Cycling Clothing Ropa Ciclismo Jerseys PRO Bicycle Wear Bike Clothes Sets

normalde m beden giyiyorum alırken L mi almam lazım?

Geri