MaliSen
Üye
- Tepki
- 83
- İsim
- Mehmet Ali Senturk
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkür ederiz.Güncel fiyat için Kipeo ile görüşmeniz gerekiyor.Kışlık tayt tasarımı yaptırmadık.Rüzgarlık için fiyat alabilirsiniz.Şükran hanım var.merhabalar formalarınızda gözüm kalmadı değil klübünüz için ayrıca tebrik ederim güncel fiyat paylaşabilme imkanınız var mıdır özellikle kışlık tayt ve rüzgarlık için,
teşekkürler.
Yazıyı yazan yapay zekaMerhaba.Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım.Bizim bilgilerimizi mi paylaşmak istiyorsunuz ?
saygılar...
Normal insanlar la uğraşamıyoruz bir de bu yapay zekası mıdır ne halttır saçma sapan işlerle mi uğraşcaz yahu 😁(link)
Normal insanlar la uğraşamıyoruz bir de bu yapay zekası mıdır ne halttır saçma sapan işlerle mi uğraşcaz yahu 😁
Arkadaş Romanya dan yazıyor ve Türkçesi pek yok onun için translate kullanıyor olabilir. İsmide Ovidio Palomino .Merhaba.Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım.Bizim bilgilerimizi mi paylaşmak istiyorsunuz ?
saygılar...
valla anlamadım.Bana da öyle geldiği için mesaja cevap verdim.Sonra yapay zeka vs dediler.Ne alaka dedik ? Bakacağız artık 😁Arkadaş Romanya dan yazıyor ve Türkçesi pek yok onun için translate kullanıyor olabilir. İsmide Ovidio Palomino .
yazarken de aklıma gelmedi değilBakacağız yazınca istemsizce 313498 dosyayı görüntüle bu görüntü geliyor gözümün önüne umarım en kısa zamanda unuturum.
Tebrikler ve başarılar.Samsun lu arkadaşlar merhaba.Bugün itibari ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi oldum. Haftaya Samsun da düzenlenmesi planlanan
19 Mayıs Granfondosu ile ilgili görüşmeye gelecekler. İnşallah güzel bir yarış programı oluşturacağız.Hepinize sevgiler...
Hayırlı olsun inşAllahSamsun lu arkadaşlar merhaba.Bugün itibari ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi oldum. Haftaya Samsun da düzenlenmesi planlanan
19 Mayıs Granfondosu ile ilgili görüşmeye gelecekler. İnşallah güzel bir yarış programı oluşturacağız.Hepinize sevgiler...
Çok teşekkürler.İnşallah hedeflediğimiz noktalara varacağız.Geç olsun ama güç olmasın diyoruz.Tebrikler ve başarılar.
Dilerim ki her şey gönlünce olsun.
Çok teşekkürler.Hayırlı olsun inşAllah
Tebrikler İsmail abi.Samsun lu arkadaşlar merhaba.Bugün itibari ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi oldum. Haftaya Samsun da düzenlenmesi planlanan
Hayırlı olsun. Umarım ses getiren güzel bir çalışma ortaya çıkar şimdiden başarılar dilerim.Teşekkür ederim.