Scudo Sports

TeamO2.cc Bisiklet Kulübü kuruldu.

merhabalar formalarınızda gözüm kalmadı değil klübünüz için ayrıca tebrik ederim güncel fiyat paylaşabilme imkanınız var mıdır özellikle kışlık tayt ve rüzgarlık için,

teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: qtay ve TeamO2.cc
Scudo
merhabalar formalarınızda gözüm kalmadı değil klübünüz için ayrıca tebrik ederim güncel fiyat paylaşabilme imkanınız var mıdır özellikle kışlık tayt ve rüzgarlık için,

teşekkürler.
Teşekkür ederiz.Güncel fiyat için Kipeo ile görüşmeniz gerekiyor.Kışlık tayt tasarımı yaptırmadık.Rüzgarlık için fiyat alabilirsiniz.Şükran hanım var.
Telefonunu bu sayfada paylaşmıştım.Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Formalarınız ve kulübünüzle ilgili ilginizi paylaşmak isterim.

Merhaba.Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım.Bizim bilgilerimizi mi paylaşmak istiyorsunuz ?
saygılar...

Ne alaka anlamadım ?

Normal insanlar la uğraşamıyoruz bir de bu yapay zekası mıdır ne halttır saçma sapan işlerle mi uğraşcaz yahu 😁

Atilla Yeşilada, nam-ı diğer FÖŞ (Fevkalade Önemli Şahsiyet) şöyle diyor:

"Bizim neslimizde, iş hayatında hepimiz birbirimizin rakibiydik. Ancak günümüzde genç kuşakların rakibi akranları değil, yapay zeka ve otomasyon. Onların işi çok çok daha zor."

Merhaba.Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım.Bizim bilgilerimizi mi paylaşmak istiyorsunuz ?
saygılar...
Arkadaş Romanya dan yazıyor ve Türkçesi pek yok onun için translate kullanıyor olabilir. İsmide Ovidio Palomino .

Arkadaş Romanya dan yazıyor ve Türkçesi pek yok onun için translate kullanıyor olabilir. İsmide Ovidio Palomino .
valla anlamadım.Bana da öyle geldiği için mesaja cevap verdim.Sonra yapay zeka vs dediler.Ne alaka dedik ? Bakacağız artık 😁

valla anlamadım.Bana da öyle geldiği için mesaja cevap verdim.Sonra yapay zeka vs dediler.Ne alaka dedik ? Bakacağız artık 😁
Bakacağız yazınca istemsizce 1704786199752.png bu görüntü geliyor gözümün önüne umarım en kısa zamanda unuturum.

Samsun lu arkadaşlar merhaba.Bugün itibari ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi oldum. Haftaya Samsun da düzenlenmesi planlanan
19 Mayıs Granfondosu ile ilgili görüşmeye gelecekler. İnşallah güzel bir yarış programı oluşturacağız.Hepinize sevgiler...

Samsun lu arkadaşlar merhaba.Bugün itibari ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Samsun İl Temsilcisi oldum. Haftaya Samsun da düzenlenmesi planlanan
19 Mayıs Granfondosu ile ilgili görüşmeye gelecekler. İnşallah güzel bir yarış programı oluşturacağız.Hepinize sevgiler...
Tebrikler ve başarılar.
Dilerim ki her şey gönlünce olsun.

Hayırlı olsun inşAllah

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Tebrikler İsmail abi.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geri