Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tebrik mesajları

Scudo
yeni görevleriniz hayırlı olsun..tebrikler.:)

Tebrikler ve hayırlı olsun diyorum,yeni görevlerinizde başarılar

Mesut bey, sizi kutlarım.. tabi daha önce sarılık geçirmediyseniz (Aman Allah korusun) ama bu turuncu sanırım (yani korkulacak birşey yok) onca doğa gezisinde bukelamu'nun marifetlerinden kapmadıysanız; bende renk körü olmadıysam hemen.. o zaman geriye sadece bir şık kalıyor, oda yönetilik.. sanırım artık yönetici oldunuz.. sizi canı gönülden tebrik ediyorum.. siz sadece forum için değil, insanlık adınada renkli kişiliğinizle günümüzde artık çok nadir bulunan ve korunmaya alınması gereken değerlerdensiniz.. abartmıyorum gerçekten öylesiniz! Sevgiler...

Mesut abimizin yeni ünvanı hayırlı olsun diyorum ben de...

turuncu favori rengimdir
spor giysilerimi genelde turuncu seçerim sana da çok yakıştı yahu

Öncelikle Forum'a hayırlı olmasını diliyorum..
Mesut abi gibi birisini gök kuşağının tüm rengleri ile donatsak bile az..

Hepinizin güzel yorumları için ayrı ayrı teşekkürler.
Yetkilerimin değil ama sorumluluklarımın kat be kat arttığının farkındayım. Zira ben yetki kullanmaktan hoşlanan biri değilim. Sorumluluklar ise gelir kendiliğinden beni bir şekilde bulurlar.
Rahatlık anlamında eski hayatımı arayacağıma eminim.

Umarım sizlere layık bir yöneticilik çizgisi takip edebilirim. Tüm çabam bunun için olacak.

En içten selam ve sevgiler.

Tebrikler ve başarılarının devamını diliyorum Mesut abi.Bisikletforum.com Yönetim Ekibinde birlikte çalışmak bizler için onurdur.

@Mesut Girgiç

Bir şeyi tekrar açıklama ihtiyacı hasıl oldu :

Bu "Yöneticiliğe Terfi" durumu, aslında bu vasfın sana verilmesi ve akabinde senden beklentilerin 2 ile çarpılarak sırtına yüklenmesi anlamı taşımıyor Mesut Abi.

Zaten senin vasıfların, ortaya koyduğun paylaşım, ilgi ve yakın mesain bunu gerektiriyordu.

Bu vasfı ; haddimiz değildi ve biz vermedik, hakkındı ve sen aldın.

En iyi şekilde kullanacağından eminiz.

Hepimiz için hayırlı olsun tekrar. ;)

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Mesut abim sen ayrı bir değersin,kıymetini bilirim..Başarılar diliyor bisikletforum ailesine'de hayırlı olsun dileklerimle.

Sevgi ve saygılarımla..

Geri