Scudo Sports

Tehlikeli yarış

Scudo
Sonra neden yabancılardan çok bisikletçi çıkıyor adamların amatörlerine bak düşünmeden zıplıyolar sokağa gerçi bizdede böle yarış düzenlense böyleleri çıkar(son kısmı silin aklınızdan istanbulda kimse sağ çıkamaz bu yarıştan motorun arkasına tutunsan fren yapar :D )

• Beğen
Tepkiler: Malik altuntaş
arabalardan tutunmak yapılmayacak şey değil(tabi şoförle anlaşmak lazım)

• Beğen
Çok çılgınca, doğru bulmuyorum hayati tehlike var; resmi olarak sadece 1 ölü varmış ama büyük şans böyle bir yarışta sağ kalmaları. Ama itiraf edeyim izlemesi oldukça eğlenceli :harika::harika:

@Malik altuntaş
Evet asıl yarışlarda yarış uzunluğu ve ortalama hız daha düşük oluyor tabi. Üstelik takım stratejisi ve taktikler açısından da berbatlar. Gerçek yarışlara katılanlar antreman yapmıyorlarmış zaten. Nabızları çok kötüymüş diye duydum.

Dostum adrenalinin en yüksek seviyeye vurduğu sporlardan birini yaptım. Spor denen şey kendinin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmak değildir.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@MehmetAliB.
Nedir o spor pahali olmasinda. Dediginiz dogru hayatlar konusunda.

Türkiye'de zaten tehlikedeyiz tek farkımız var yarışmıyoruz :)

bu adamların yapmış oldukları şey terbiyesizlik, başka bir şey değil.
bisikletin ruhuna aykırı davranışlarda bulunmuşlar, açıkcası çok rahatsız oldum.

İnsanlara saygısı olmayan bir yarış. İnsanlar başkalarına zarar vermeden kendilerini öldürmelerine karşı değilim. Ancak trafiği karıştırarak, yayaları biçer gibi giderek yapılan bu şeye yarış demek yanlış olur. Sizin yaptığınız yanlış bir hareketten dolayı araçların yön değiştirip kaldırıma çıktığını ve diğer insanları öldürdüğünü düşünsenize?

Aslına bakarsanız stravaki bazı segmentlerin leaderboardundaki ilk 10 kişi bu kadar abartı olmasa da belli riskler alarak o listeye yerleşmişlerdir. :islik:

• Beğen
ne güzel bir etkinlik yapmışlar özgürlükçü çağdaş ilerici ve faydalı . Maalesef ülkemizde olsaydı yollar kırmızıya boyanmıştı hemen. Avrupalı söferlerin yayalara azamı dikkati ve kurallara riayeti buna yol açmış Bizim söferler görsünde utansınlar insan şöyle ağız tadıyla ters şeritten üstüne üstüne süremiyor makas atamıyor doyasıya
Şöfer şöfer gözün körolsun şöfer

Geri