Scudo Sports

Tek bir tercihiniz olsa hangi bisikleti alırsınız (veya en fonksiyonel bisiklet hangisi)

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.144
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bizde para gani değil aga. Öyle üç dört bisiklet alalım arada ultra mega pikselli fotolarını çekip yaygarasını yapalım. Bizim tabancamızda tek atımlık barut var aga. Bunu en prodüktivitsel yöntemle kullanacağız. öyle boşa gidecek 50 kuruş delik paramız olmaz. Bu nedenle bisiklet alacağız. Ama bu bisikleti hem işe giderken, hem alışveriş yaparken, hem günlük haftalık turlarda, hem bozuk yollarda, hem halk yarışlarında, hem karda kışta, hem yağmur çamurda, hem toprak yolda, hem arkadaş çevresinde basarken hızlarda, hem uzun turlarda kullanacağız. Yani bisikletimiz joker elemandır abiler. Filvaki öyle bir isim söyleyinki bisikletim yolların katırı olsun her işe koşsun. her işin mükemmelini yapamasada her işten anlar olsun. İlk benim bisikletimi işe alsın patronlar. Hamarat ev kızları gibi her tarakta bezi olsun. Hadi buyrun bakalım er meydanına. Bizim bisikletimiz çıtkırıldım değildir her yola gelir abiler.

Scudo
İsterse bide bulasik yikasin:) oyle bisey olsaydi ben alirdim ama hepsinden az az yapsin dersen şehir bisikleti öneririm

Herkeşler bu mantıkla MTB alıyor zaten. Ben de MTB alırdım o zaman.

fuji touring tarzı bir şey alırdım herhalde.

işin doğrusu imkanım olsa karbon yol bisikleti ve fuji touring olarak iki bisiklet bana yeter de artar. arazi mtb hiç benim tarzım değil.

Amortisörlü şehir bisikleti. Hatta Sedona 310, Carraro 224-225 falan.

Tabikide Trek Fx.
Manyak bişi her türden bir paça var multi funkşiyın :)

• Beğen
Tepkiler: erenbayrak52
Mâdem katır gibi olacak, kendi katırımı alırım başkalarınınkine göz dikmem :) Kaliteli (nispeten hafif) çelik kadro edinir, en fazla deore grup set alır, büyük ihtimalle MTB toplardım. Marka görünce gıcık oluyorum. Kaliteden bahsetmek için kadronun üzerinde illâ da yazı yazmasına gerek yok.

@Ozan k.

Evet banada öyle geliyorki bu bisiklet fiyatını saymazsak fonksiyonellikte açık ara önde. Tabi birden çok bisiklet alacağına bu bisikleti almak daha uygun bir F/P sunar. Bir ara bir incelemede karalamıştım. Şöyle bir şey. Bu bisiklet hem hafif, hem hızlı, hem tur bisikleti, römorku tak tura çık. Hem güzel bir geometri sunuyor, halk koşularındada bu bisikletle milleti tokatlarsın.

Turcular şu bisikletin güzelliğine bakarmısınız: Trek 720 disc

Not: Trek bisiklet daha para gelmedi ne ayak.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Dropbarlı, HD frenli, Brooks seleli, sabit maşalı bir model olurdu... Lastik kalınlığı duruma göre değişebilir...
23580325336_c015590f22_b.jpg 9debba4edccbe1995b07763269093007.jpg

Şahsi hayallerimi süsleyen, ecnebilerin "trail" olarak tabir ettiği, kadro geometrisi ve çalışma mesafesi xc ile enduro arası olan, çift süspansiyonlu fakat kilitlenebilir sistemli bir mtb, sizin tabirinizle her yola gelir diye düşünüyorum. Evet biraz arazi ağırlıklı bir tavsiye oldu fakat başta da belirttiğim gibi şahsi hedefim olduğu için de paylaşmak istedim :) Örnek modeller için;, ,
Örnekler çeşitlendirilebilir elbet.

(link)

(link)

Buna ölümününe Cube fritzz 180 HPA Kashima diyorum ( (link) )

http://s6.postimg.org/eycnyva2p/fritzz_180hpa.jpg

Kilitle süspansiyonları. 27,5" lastikleri ve 1x11 vites sistemiyle (10-42 Rublesiyle 32t Ayankoluyla), düz yol, şehiriçi aksın gitsin. Bas stealth sele borusuna gidondan yükselsin pedallama derdin olmasın

Sıkıldın mı? aç süspansiyonları, indir sele borusunu gene gidondan tek tıkla, 180mm travel ile ister iniş yap ister keçi gibi tırman tepeleri dağ taşı.

4 Pistonlu frenleriyle ister uzun inişler ister yüksek hızlar sizin için sorun olmasın. :)

Geri