gezgin gezer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.520
- İsim
- mehmet emin
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Diğer
Gravel toplyacağım tek Aynakol ve ruble 12-32 kombinesi olur mu
Gravel toplyacağım tek Aynakol ve ruble 12-32 kombinesi olur mu
Arazide çıkılan eğimde harcanan efor ile asfalttaki efor birbirinden çok farklı. Arazide gevşek zemin, dişli lastiklerin düşük basıncı ve ilave ağırlık yüzünden bir yol bisikletine göre çok daha fazla güç tüketimi söz konusu.
Önde 40T arkada 11-42T gibi bir kombinasyon gravel için daha uygun. Kondisyonunuz iyiyse önde 42T aynakol da kullanılabilir
Arazide çıkılan eğimde harcanan efor ile asfalttaki efor birbirinden çok farklı. Arazide gevşek zemin, dişli lastiklerin düşük basıncı ve ilave ağırlık yüzünden bir yol bisikletine göre çok daha fazla güç tüketimi söz konusu.
Önde 40T arkada 11-42T gibi bir kombinasyon gravel için daha uygun. Kondisyonunuz iyiyse önde 42T aynakol da kullanılabilir
42 çok gelirArazide çıkılan eğimde harcanan efor ile asfalttaki efor birbirinden çok farklı. Arazide gevşek zemin, dişli lastiklerin düşük basıncı ve ilave ağırlık yüzünden bir yol bisikletine göre çok daha fazla güç tüketimi söz konusu.
Arka Aktarıcı ve 34 Max ruble bana yeterli3 yıl kadar Scott Addict CX kullandım, önde 42 tek yaprak vardı, ruble 11-36 her yola geldi, yarışlar, hızlı takım antrenmanları dahil sıkıntı çıkmadı. 12-32 yetersiz kalabilir, öndeki yaprak diş sayısını bilmiyorum gerçi, hedeflerinizi de
290839 dosyayı görüntüle
Evet triban rc100 alcam üstündeki rubleyi biraz büyültmek istiyorum 7li 11-34 veya 12-34 ruble istiyorum biraz eğim olan yerde rahat etmek için diye düşünüyorum,rubleyi toruney aktarıcı destekler mi oda var konuya derin girmem gerekiyor galiba
...
Evet triban rc100 alcam üstündeki rubleyi biraz büyültmek istiyorum 7li 11-34 veya 12-34 ruble istiyorum biraz eğim olan yerde rahat etmek için diye düşünüyorum,rubleyi toruney aktarıcı destekler mi oda var konuya derin girmem gerekiyor galiba
11-42 kullandım bana fazla geldi
42 çok gelir
Arka Aktarıcı ve 34 Max ruble bana yeterli
Eski triban 100 lerde sizin şu anda istediğiniz megarange ruble vardı. Şimdi baktım yeni tribanlarda rublenin son yaprağı 28 dişli. Tam emin değilim ama eskilerinde kullanılan ruble sanırım bu. Uyum durumunu bilmiyorum diğer arkadaşlar uygun mu değilmi söyleyebilirlerse iyi olur. Ben olacağını tahmin ediyorum.
Shimona megarange ruble
(link)
Eski triban 100, megarange rubleli modelin videosu.
Ocak'ta aldım ama son 2 ayda özellikle daha sıkı şekilde binmeye başladım. Henüz fiziksel hazırlanma aşamasındayım hala, uzun da sürecek gibi görünüyor bu gidişleYeni mi aldın
Ocak'ta aldım ama son 2 ayda özellikle daha sıkı şekilde binmeye başladım. Henüz fiziksel hazırlanma aşamasındayım hala, uzun da sürecek gibi görünüyor bu gidişle![]()
Instagram varsa takipleselim @mechulrota
Kesinlikle, yol bisikletinde 34-25'le çoğu yeri tırmanırken 30T'li dağ bisikletimde 50 dişliyi aradığım zamanlar oluyordu.Arazide çıkılan eğimde harcanan efor ile asfalttaki efor birbirinden çok farklı. Arazide gevşek zemin, dişli lastiklerin düşük basıncı ve ilave ağırlık yüzünden bir yol bisikletine göre çok daha fazla güç tüketimi söz konusu.