Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

teker seti

yusuf bekar

Forum Bağımlısı
Tepki
256
merhaba arkadaşlar bu konuya benzer bir konu daha önceden açmıştım ama ben yinede yeni konu açtım nese ben bisikletime jant seti alıcam aklımda xt jant seti var rengi şekli şemali her şeyi bana uyuyo bisikletimle fazla yarışa girmicem zaten çoğunlukla asfalt ve arazi içerisinde olucam sizce bu dediklerime göre bu jant benim işimi fazlasıyla görürmü

Scudo
Aynen dediğiniz gibi "fazlasıyla". Shimano fabrika örümlü setler oldukça sağlam oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
yorumunuz için teşekkürler aslında aklımda xt jant ve mavic crossmax slr vardı ama o kadarına gerek yok diye düşünüp xt jant seti almaya karar verdim daha yorumu olan varsa bilmediğim bekliyorum arkadaşlar görüşmek üzere :d

teşekkürler arkadaşlar bu jant setini kafaya koydum alıcam peki bu jant setinin 6 vidalı disk sistemi varmı

Yaklaşık 1.5 yıldır XT jant seti kullanıyorum. En çok memnun olduğum parça diyebilirim. Hafifliği, sağlamlığı, akışkanlığı tamamen iyi derecede MTB'ye binenler için ideal. Tasarımını da beğeniyorum.,

6 vidalı versiyonu yok sanırım. Avid disklerim olmasına rağmen XT disk seti de almıştım. Zaten 6-vida adaptörüyle aynı fiyatta nerdeyse.

20 mm sokma milli versiyonunu gördüm fakat,6 vida uyumlusunu henüz görmedim.Galiba yok.(jant seti olarak)Sadece göbek olarak var ama onu biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
teşekkürler arkadaşlar bende bugün delta bisikleti arayıp sordum 6 vidalı sistem xt jant setinde varmı diye dediler 6 vidalı sisteme döndürüm rahatlıkla kullanabilirsin

yol bisikleti toplamaya çalışıyorum amatör olarak söyle 200-300 tl arası jant seti almayı düşünüyorum bir öneri arası var mı ? birde jant 28 mi yoksa 27 mi bir türlü anlayamadım.

dış tekerlekte 72 çarpı 1 vsvs yazıyor.

son olarak XERO XR 4 YOL BİSİKLETİ JANT SETİ sizce nasıl 220-260 tl arası ? işimi görür mü ?

Geri