Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tekerim patlad ı:( bunların patlamayanı yok mu?

yaa ben bide şey duydum.3-5 tl ye tüp halinde satılan bi sıvı varmış.sıvıyı iç lastiğin içine sıkıyomuşsun.ama o da ufak diken vs. patlaklarını engelliyomuş.ama bence en mantıklısı tubless lastik. :)

• Beğen
Tepkiler: MuhammedErkan
Scudo
Zefak Patlak Önleyicisini yakın zamanda aktif kullanan oldu mu ? Gerçekten işe yarıyor mu ? Lastiğe ağırlık yapar mı?

Joes patlak önleyici kullanıyorum.Standart iç lastik ve schwalbe smart smart sam dış lastiklerle beraber 8 ay dağ-bayır-düz ol patlak yaşamadım.

@Mesut C.

Zefal patlak önleyici şeridi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 1500 Km'den fazla yol gittim henüz hiç lastiğim patlamadı. Kesinlikle işe yarıyor ama tabii ki bisikleti birkaç yüz gram ağırlaştırıyor, buda benim için sorun değil.

hiçbir şey kullanmadım, 1 sene içinde yaklaşık 1000KM çoğunluk arazi olmak üzere yol yaptım, nazar değmesin daha patlak yok. üstelik havası dahi inmedi. Dış lastikler Michelin ama iç lastiklerin ne olduğunu bilmiyorum bile. Ama her turumda tamir takımı ve yedek lastik yanımda. Patlamayan lastik araştırmasına hiç girmedim, çünkü onu tamir etmek bile ayrı bir zevk.

Ben 2.2 Black Jack dış lastik kullanıyorum 2500 km oldu hala patlamadı. Dağa da çıktım düz yoldada da kullandım. Çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
@atilla alperen efe

Tubeless lastikler de patlar, ancak yolda kalma ihtimalinizi zayıflatır. Birden sönmeyeceği için patlak haliyle muhtemelen varış noktanıza, ya da en azından mola yerinize götürür. Tubeless şansı yoksa, yine en iyisi Plus serisi lastiklerdir.

Eh o tekerlek patlamayacak,biz de tamir etme zevkini tatmayacaksak,satalım velespitleri otomobil alalım :)
Hiçbirinizin yüksek hızda patlamasın da varsın yokuş yukarı patlasın bahane ile dinleniriz.

@Barış TURAN

Hiç bu şekilde düşünmemiştim. Etkili bir çözümleme :)))

dün bende tekerliğime yama yaptım
cantımın üstündeki koruyu bant yırtılmış ve iç tekerleğime zarar verip patlamış yeni değiştirmiştim herşeyini 160km de gitti...
şans artık.. 2 yıl bisiklet kullanıpta hiç tekeri patlamayan arkadaşlarım bile var yahu : )

hiç patlamayan lastikler mi dediniz , evet var airfreetires.com adresinde görebilirsiniz ya da nuteck marka olanları..nerden mi biliyorum bir yol bisikletti kullanıcısı olarak patlaklardan dolayı gına gelince insan bir çözüm bulmak için ister istemez araştırmaya başlıyor.Ha sen kullandın mı diye soracak olursan hayır çünkü türkiye için kargo ücreti nedir falan onları henüz açıklığa kavuşturabilmiş değilim.

Kucukken bisikletim haftada 3 kez patlardi bisikletten sogumustum,uyduruk cin mali bir bisikletti tabi

Geri