Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tektro Auriga fren boşalıyor..

Tepki
90
Merhaba arkadaşlar, bisikletimde (Corratec SuperBow Fun) Tektro Auriga fren sistemi bulunuyor. Arka frende şöyle bir sıkıntı var, ilk sıktığımda elciğe kadar geliyor, tekrar sıktığımda az daha geriye.. bir kaç pompalamadan sonra normal hale geliyor, düzeliyor yani.. Aradan zaman geçince durum yine tekrarlanıyor, sizce sebebi ne olabilir ?

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
Scudo
Uşağum sende superbow mı var?helal olsun.fren ilk günden beri böyleyse servise naklet(garanti varsa),yağ kaçırma var mı?yoksa hava durumundan olabilir?yaylalara selam,oralar dünya dh,fr merkezi olacak yerler.

Evet superbow var :) Fren kış boyunca balkonda kalınca böyle oldu, ön frende bir sıkıntı yok, yağ kaçağı felanda yok. Boztepede denize bakan bir balkonda durdu bisiklet acaba havanın soğukluğunun yada nemin yarattığı bir problem olabilir mi ? Aleyküm selam, inşallah bu yaz yayla yayla dolaşıp fotoları sizlerle paylaşacağım :)

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
Yok hava dediysem yağdaki hava kabarcıklarından bahsediyorum.yağ azalmamışsa,kola birkaç basınca kabarcıklarda sıkışıyor sertleşiyor fren kolu,ondan olabilir..

Hımm anladım, fren kolunun içinde kolun yüksekliğini ayarlayan bir vida bulunuyordu, oradan yüksekliği arttırınca daha makul bir durum oluştu. Bir türlü fırsat bulup süremiyorum, sürüp denemek lazım ne oluyor ne bitiyor diye..

Evet,denedikçe belli olacak durumu.umarım hava almakla uğraştırmaz.

Soguktan yag buzusmus ve hava boslugu yaratmis olabilir garantisi varsa servise goturun yoksa forumda biraz gezin cozumunu bulursunuz

Yağın bir ömrü vardır.Yılda 1 kere mahsus yağınızı değiştirin.Yağın ömrünü tamamladıysa yoğunluğunu kaybetmiş ve vizkozitesini tamamlamış olabilir.Yani yağ ekleseniz ve havasını alsanız da bu bir tam çözüm değildir.Sonucun pozitif olması için;Eski yağınızı komple değiştirerek, fren için maximum performans elde etmek için teoriye uygun bir şekilde, yeni yağ eklyerek havasını alarak, sorununuzu kökten çözüme ulaşabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Garantisi var, en iyisi sağını solunu kurcalamadan aldığım yer ile bir görüşeyim.

kardeş odediğin şey bendede var avid 3 hidroliğe yağ fdolucak

Geri