Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

telefon tutucu kılıf

scarpaner

Üye
Tepki
13
İsim
selami
Merhaba,
iphone 6 için kaliteli tutucu kılıf aramaktayım. önerilerinizi rica ederim.

Scudo
Ben niteize handleband kullanıyorum. Telefon i6+ olduğundan uygun tutucu bulamamıştım. Çok memmunum üründen. Titretmiyor, kaymıyor. El feneri falan da takmışlığım var kullanışlı. Öneririm

kadro üstü çantalar var. onlardan alabilirsiniz. ekranı da görebiliyorsunuz.

http://thmb.inkfrog.com/thumbn/bianjianhao/3_055.JPG=450

Topeak ride case kullanan bir arkadaşım çok memnundu üründen... Ben cebimde taşıyorum :)
(link)
(link)

Ben yoğurt kabının kapağından şöyle bir şey yapıp çift taraflı bant ile bildiğiniz silikon kılıfa sabitleyerek gidon boğazına takmıştım, siz de çok rahat yapabilirsiniz.

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/p480x480/10488188_10152219547281404_7639287711680785094_n.jpg?oh=02e2c263011d7b916d3822803d8484a5&oe=55B8FA72
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/10561813_10152219547301404_8923102806956853163_n.jpg?oh=91f73c0d89152615ad4ff98f7b44df7f&oe=557B6222

@halil ibrahim duran Çok pratik bir çözümmüş gibi geldi bisiklet üzerindeyken fotoğrafı var mı acaba ?

(link)

linkteki gibi bir tutucuyu tavsiye ederim. az yer kaplıyor ve telefon için oldukça güvenli. Daha önce çanta tipli telefon tutucu aldım denedim hiç memnun kalmadım. bir süre sonra gözüme cok kötü gözüktü. tavsiye ederim. bende de yukarıdaki örneğin samsung s3 için olanı var.

@halil ibrahim duran Bende yapmaya karar verdim fakat telefon arazide düşer diye endişeleniyorum.Düşme tehlikesi var mı ?

@Efe Cycler

Güzel bir silikon kılıf bulursanız düşmez, merak etmeyin.

@Kerem Özbayrak bu ürün güzel fakat satın alsam sorunsuz elime ulaşır mı emin olamıyorum. yardımınız için teşekkür ederim.

@scarpaner Bugüne kadar 30'a yakın farklı ürün siparişi verdim ebay'den. Sadece 2-3 tanesi elime zamanında ulaşmadı. İtiraz sonucu paramı hemen geri aldım üstüne bir de gecikmeli olarak ürünü aldım. Sonunda dürüstlük yapıp satıcıya parasını ayrıca gönderdim:) Kısaca yurt dışı siparişlerinden çekinme sorun çıkmıyor. Dikkat etmen gereken bir kaç nokta var. Siparişin 75 euro'yu geçmeyecek ya da kabaca 90-100$'ı. Bir de yasaklı ürün olmayacak elektronik gibi. İnternetten kabaca araştır.

@Çağrı Fatih Yamalı

Delta bisiklette vardı, ama iphone 6 için gelmiş midir bilmiyorum...

Bu kılıfları ben tavsiye etmiyorum. Telefonunuz özellikle güneşli/sıcak günlerde inanılmaz derecede ısınacak ve belki de zarar görecektir. yakın bir arkadaşımın telefonu neredeyse patlayacak derecede ısınmıştı. Bir arkadaşım ise aşırı ısınmadan dolayı kapanan telefonunu buzdolabına koyup ancak açabilmişti. Telefonunun zarar görmesi muhtemel.

Ben s3 icin delta bisikletten topeak marka tutucuyu aldim ve cok memnunum iphone icin olanida vardi.fiyati 110 tl gibi bisey.bakabilirsiniz.

@MeTaLioNs

Telefon ısınıca buzdolabına koymak yanlıştır, telefon ıslanınca fön ile kurutmak da yanlıştır. Bu tip işlemler telefonların içindeki devrelere, donanımlara zarar verir. Bunu sizin yorumunuzu okuyupta deneyenler olabileceği için yazdım. Sizi hedef aldığımı düşünmeyin sakın:) Telefonları gündüzleri güneş altında bırakmamakta yarar var aynen sizin dediğiniz gibi. Hatta belli bir ısınmadan sonra özellikle lityum polimer pilli ise bomba gibi patlatacaktır.

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
ben de zaten yanlış olduğunu vurgulamak istedim. Bu kılıfları alan arkadaşlar, telefonları aşırı ısınmadan dolayı zarar görebileceği gibi kendilerine de zarar verebilirler. O yüzden telefon kılıfları bence kullanılmamalı.

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
Geri