Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Telefonunuzdaki bisikletle ilgili uygulamalar

Screenshot_20161114-020500.png Screenshot_20161114-020427.png Screenshot_20161114-020416.png Screenshot_20161114-021552.png Hepsi hikaye, ben viewranget gps kullaniyorum ve cok memnunum, sanede bisikletciler icin degil dagcilar, yatcilar ve diger spor turlerinin bircoguna ozel harita destegi var, az biraz ingilizceniz varsa sorunsuz kullanirsiniz,sonra yaptiginiz aktivitelerin istatistik verilerini inceleye bikiyorsunuz

Scudo
95311 dosyayı görüntüle 95312 dosyayı görüntüle 95313 dosyayı görüntüle 95314 dosyayı görüntüle

urban biker hem türkçe hemde yok yok

ekrandaki ayarları kendinize göre değiştirebiliyorsunuz

adım adım ölçüm yapıyor anlık hız maximal hız ortalama hız mesafe süre saat yükseltti kalori güç falan filan
istediğiniz herşeyi ekrana koyabiliyorsunuz
mesafe ve süre ölçümleri gayet muntazam ve doğru
daireler çizerek gittim onu bile çizmiş haritada

siz kapatmadıktan sonra hiçbir şekilde program kapanmıyor sürekli arkaplanda çalışıyor telefonun pilini bile deiştirip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

@atasoy
Kesinlikle evethttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/b479ab0ff49f101e84f67a9b6ee2a337.jpg

SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Runstatic Pro kullanıcısıyım hem Türkçe dil desteği olsun hemde Apple Watch ile uyumu gayet tatmin edici. Aktif olarak nabzımı görebiliyorum. Bisiklet sürerken telefona değil saatime bakmam yeterli geliyor tüm ekranları kişiselleştirebilirim. Apple Musicle de uyumlu olduğundan gene saat üzerinde ekranı sağa kaydırmam tüm listeme ulaşabilmem bisiklet sürerken çok büyük artı benim için. Batarya tüketimi ise gayet tatmin edici. 1:30 saatlik kullanımda %15 civarında bir tüketim gerçekleşiyor.

IMG_0744.PNG IMG_0745.PNG IMG_0746.PNG IMG_0747.PNG IMG_0749.PNG IMG_0750.PNG IMG_0751.PNG IMG_0752.JPG IMG_0753.JPG IMG_0755.JPG

• Beğen
Tepkiler: ohalilzade
@teo53
Ucretli kategorisinde basarili evet bende kullaniyorum ve gayet memnunum

@ohalilzade
Teşekkürler. Uygulamayı indirdim güzel bir şeye benziyor. Keşke türkçe bir açıklama videosu olsa.

Runtastic iyi ama tali yollari ve patikaları göstermiyor.

@atasoy
Benimde ingilizcem cok iyi degil ama alisiyorsun karistira karistira. Cok oyle ayara gerek yok sadece harita indirmen lazim

• Beğen
  • Beğen
@atasoy
Mesela runtastic bazan hata yapiyor, özellikle hız konusunda, biara 3 programla ayni anda kayit yapiyordum 2 program verileri aşagi yukari ayniyken runtastic hatali kaydediyordu, mesela viewrangerde hiz 35.6 ve hero wego da 35.8 iken runtastik 58.9 giye göstermis (((

• Beğen
@ohalilzade
Evet Runtatstic saçmalamalarına ben de şahit oldum.

• Beğen
Runtastic kullandim birkac kez ancak birisi aradiginda program ya durduruyordu ve sifirdan yeniden.baslamak zorunda kaliyordum ya da kaydedip kapatiyordu :D

Starava kullanıyorum memnun oldum ve Road Bike Çok iyi bir uygulama tavsiye ederim

Runtastic bilindiği üzere istikrarsız. Hızı bazen hatalı göstermesi, kendiliğinden kapanması, şarjı nispeten fazla kullanması vs tecrübe ettiğimiz şeyler. Strava da benim için uygun değil zira, benim tek istediğim hız bilgisi. Ve bunu telefonu gidona sabitleyerek yapmıyorum, programı açıp telefonu cebime atıyorum. Antrenman sonrası bakıyorum hepsine. Bu kadar basit bir kullanıma para vermem ben. Üstte Viewranger paylaşılmıştı, ücretsiz ve gayet sağlam program. Şimdiye kadar bir sıkıntı görmedim, tavsiye ederim. Üstelik 4 senelik 512 mb ramli telefonumda gayet iyi çalışıyor.

@FERDİ İKİZ
Runtastic hızı gps ile ölçer. Gpsin çalışma prensibi gökyüzündeki uyduyu görmesidir. Cebinde uyduyu görür görmez sinyal zayıflar kesilir. En iyisi telefon tutucu ile gidona tutturup kullanmak.
Zira ben öyle yapıyorum. Hız doğru. Mesafede doğru. Benim içinde mesafe önemli çünkü ben bisiklet bilgisayarı gibi kullanıyorum. Strava ile runtastic çok farklı segmentte programlar asla aynısı değil.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 2010'da koşularımı kaydetmek için Runkeeper yüklemiştim, yıllardır bisiklet için de onu kullanıyorum. Memnunum, tavsiye ederim fakat Strava'daki kullanıcı rotaları Runkeeper'a göre çok daha zengin.

@Taxonera Bunları bilmiyordum, yine de gidona telefonu takmam. Orda olunca çok güzel iş yapıyor ama çok ta kaba duruyor, bana göre değil. Eksik ne bilmiyorum 3 hız ölçer programı ve arkadaşımın elektronik göstergesiyle kıyasladım. Hepsi yokuş aşağı 72.3, 71.8 gibi çok yakın değerlerdeydi runtastic ise 67 diyordu. Strava'nın Runtastic'ten farkları tam olarak neler? Detaylıca kullanmadım ama bildiğim kadarıyla benzer verileri sağlıyorlar.

Geri