Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

TEM’den Çerkezköy - Saray - Bahçeköy…

@rahmankarataşrahmancığım merhaba pazar günü hep beraber çok zevkli ve performanslı bir gezi yaptık ilerki günlerde yine buluşup güzel geziler yapmak dileğiyle sevgiler kemal tecimen

Scudo
@Lütfü Çolaklütfücüğüm merhaba hakikaten o gün çok zevkli bir gezi yaptık otabandan gitmek ayrı bir zevk inşallah bir müsait olduğunda yine beraber yenileriz mesafeyi kafana takma grup oldumu o kendi kendine çözülüyor görüşmek dileğiyle sevgiler kemal tecimen

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
böyle güzel geziler yapıyorsunuz hemde benim memleketime ve benim haberim bile yok yawww:boese157: başka sefere bereber pedallamak üzere bu seferlik sizleri affediyoryum..:D :D paylaşımınız için teşekkürler..

size ne diyeyimki :)ALLAH sizleri bizim basımızdan eksik etmesin,Kemal abim,Bülen abim,Süleyman abim ve Rahman karatas dostum,ne güzel bir gün gecirmissiniz valla ilk once oglak muhabbeti güzel ama tur cok cok daha guzel ve 41 kere masallah diyorum ,az daha zorlasaydınız yurt dısına cıkacaktınız beya:)
ben sizlere ayak bagı olurum diye cekiniyorum bu ara gercekten baya baya bısıklete ara verdık elde olmayan sebeblerden dolayı,sizleri cok seviyoruz iyiki varsınız,bu arada Bülent abi o ismimin onundeki H harfini bende merak ettim?
en kısa zamanda gorusmek dileklerimle saglıcakla kalın Saygı deger büyüklerim.sizlerle gidilecek her kilometrenın keyfi bir baska oluyor,gercekten cok ozledım.

@hdeveciharuncuğum merhaba nerelerdesin sen şu problemler iyi neticelerle biter inşallah beraber pedallarız bu turu bir daha beraber yaparız övgü dolu sözlerine teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kemal tecimen

@hdeveci

Haruncuğum,
İltifatların için çok teşekkür ediyorum.
gerçektende performans ağırlıklı olmasına rağmen çok keyifli bir gezi oldu.
Gönlümüz sizler gibi kardeşlerimizle daha kalabalık bir ekip olarak bu geziyi yapabilmeyi isterdi. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun acısını çıkarırız.
H. Harun un sırrını ise şayet karşılaşma fırsatımız olursa sana söyleyeceğim.
çok merak ediyorsan unutkanlıkla benzer anlama geldiğini söyleyebilirim.
Hoşçakal, sağlık ve mutlulukla kal.

A.Bülent Yamaner

ewet sülayman abinin dediği doğru tem de bisiklet sürmek yasak bende bazen tem den gidiyorum gebze ye izmite giderken ama öyle paltolon gömlek mont giyerek değil kask gözlük eldiven tamir takımı vs vs zaten bunlarsız da yola cıkılmaz hele bir de bisiklet formanız varsa sizi gören polisler sizi durdurmaz durdursa bile selam verip nerden nereye gitiğinizi sorar uyarılarını yapar benide 2 kez durdurdular dedim kesin ceza yazacak diye ama adam baktı bu adam bayağı ciddi yapıyor bu sporu antremanda olsa gerek diyerek tölorans gösteriyorlar ve unutmamak gerekir ki kesinlikle kendinizi tehlikeye atacak şekilde bisiklet sürmeyin kavşaklarda cok dikkatli olmak lazım ve muhakkak bir aynanızın olması lazım olmassa olmaz sonra sı sadece lastik uğultusunu duyduğunuz süratli bir antreman

Süleyman abi sizin cesaretinizi kutluyorum temde bisiklet sürmek helal olsun cidden,ama keyifli olduğu kadar tehlikeli :) fotolar ve paylaşım için çok teşekkürler.:)

Süleyman Abi çok güzel ve uzun bir gezi olmuş tebrik ederim.Bu tem otoyoluna çıkmak yasak değilse ya da bir problem olmuyorsa ben de yaza Çatalca çıkışına kadar gitmeyi oradan da Çatalca üzerinden bildiğim Çatalca köylerine gitmek istiyorum.

@Emir Alaca
Emir, teşekkürler… Çatalca’ya gitmek için bence en iyi yol, Arnavutköy’e (Boğaz’daki Arnavutköy değil) kadar biraz trafik var ama yine de Edirnekapı, Sultançiftliği, Arnavutköy, Tayakadın, Kestanelik, Subaşı üzerinden Çatalca… Biz bu geziyi Bülent Bey ve Kemal Bey’le birlikte geçtiğimiz Pazar günü yaptık… Yazı ve fotoğrafları sanıyorum bu akşam Forum’da yayınlayacağım…

@bedo
Çok teşekkürler…

@nirvana
Evet İlker, kıyafet konusunda ve kavşaklarda, özellikle TEM’den çıkış noktalarında çok dikkatli olmak konusunda haklısın… Bu arada polis bizi durdursaydı, Bülent Bey’in önerisiyle bizi yabancı sansın diye Do you speak English? diyecektik…

• Beğen
Tepkiler: Emir Alaca
@hdeveci
Harun çok teşekürler… Sen yeter ki gel… Yollarda pedallarken birkaç kere kulaklarını çınlattık… Görüşmek üzere…

@hızlı
Teşekkürler Niko… Ama geçtiğimiz Pazar günü ani bir kararla yine Trakya’daydık…

@i.golge
Çok teşekkürler… Evet, hafif iniş ve hafif çıkışlar ama, hız kesici çıkışlar…

@Önder
Önder teşekürler… Birlikte bir gezide görüşmek dileğiyle…

@Necati Bilgen
Necati Abi, uzun soluklu gezilerde görüşmek üzere…

@Ender Alıcıoğlu
Ender Bey çok teşekkürler… Akdeniz turunun gerçekleşmesini biz de sabırsızlıkla bekliyoruz… Umarım bu proje istediğimiz gibi olur…

@Lütfü Çolak
Lütfü teşekkürler… Umarım yne böyle bir gezide birlikte oluruz… Bu arada Erikli gezisini unutma… Ayrıca bir Beşiktaşlı olarak, şampiyonluğunuzu da kutlarım…

@rahmankarataş
Rahman çok teşekkürler… Birlikte olduğumuz için biz de çok memnun olduk… Umarım bir başka gezide, Cahit Hoca’nın da katılımıyla yine birlikte oluruz… Bu arada, o gün birlikte pedal bastığım değerli arkadaşlarım Bülent Bey’e ve Kemal Bey’e de teşekkür ederim…

Şükür kavuşturana...:)
Türkiye gezi-bisiklet literatürüne girmiş isimleri bir arada görmek çok güzel bir duygu.

Teşekkürler paylaşım için.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
@Süleyman Şatır

do you speak englısh alemsin abi bu taktik benim aklıma hic gelmemişti doğrusu eğer bir gün yakalanırsak turist ayağına yatacam:D bide bizi pasoport olayına sokuyorlarmış geceyi komiser amcalarla geciririz o zaman türkceyi sökeriz bir gecede abi ben babamı arayacam vs vs:D :D

@nirvana

İlkerciğim,
Do you speak english, lafı işin esprisydi ama.
şehir dışına çıktığımız zamanlarda kıyafetlerimiz ve kasklarımızla bizi görenler
zaten turist zannediyorlar. Arkamızdan hello diye bağırıyorlar.
belkide polislerde aynı şekilde düşünüyorlardır.
işin ilginç yanı .türk insanında bisikletle şehirlerarası gezilere çıkabileceğine
büyük bir çoğunluğumuz hala inanamıyor demekki.
bu arada turist zannedilmenin avantajlarından da yararlanabiliriz diye düşünüyorum.
hoşçakal
A.Bülent Yamaner

Konunun acılış tarihine göre çok geç kalmış olsamda cevap yazmak istedim.. bu konuyu görmemişim Süleyman, Kemal, Bülent abilerim yolculuğunuz çok güzel gözüküyor.. Aynı yol seferini yapmak benimde hayallerimi süslüyor fakat tek başıma korkuyorum :S:S ve şuan için böyle bi sefer imkansız gibi görünüyor.. Resimleriniz Süleyman abimin geziyi anlatışı herşeyiyle mükemmel olmuş sizi tebrik ediyorum ve görüşmek üzere Allaha emanet olun diyorum..

Geri