Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Temizlik Sonrası Gelen Ses

Scudo
evet uzak sanki keşke yakın olsanız sizin emral çarşısında dükkanınız varmıydı

@Hakan Aker

Yok yok Ebubekir şaka yapıyor. Açmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim.. :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@SerkanH

Serkan abı arkadasımıza yardımcı olursunuz dımı.Hem Zonguldaktada bır pedaldas daha kazanmıs olursunuz .Hafta sonu bakımına bıraksın mı bısıkletı.Gobek bakımı ne kadar dı abı :p

• Beğen
Tepkiler: Hakan Aker
anladım hiç merkeze filan gelmiyorsunuz dimi :) yada neden oluyordur sizce

@Hakan Aker

Zincit takılı olmadığı için tekeri döndürünce tekerle birlikte hareket ediyor. Zincir takılı olsa sabit dururdu ve teker dönünce o dönmediği için tur yapmış olurdu. Göbeklerinize bakmak gerekiyor. Çünkü hareket ettirdiğinizde dönen tek yer tekeriniz. Bence göbeklerde bir karıncalanma söz konusu.. Merkeze gelmiyorum maalesef. Hiç işim olmuyor.

tekeri dondurunce ruble dönüyor esasinda tam olarak anlamadım

@Hakan Aker

Açıklamak zor olacak. :) Zinciriniz rublenin dönmesine engel oluyor değil mi sürüş esnasında (Siz pedalı çevirmediğiniz zaman). Ruble sabit teker hareket ediyor ya hani.. :D
rublenin içindeki dişlinin tırnakları çıtçıtçıtçıtçıtçıt diye ses çıkarıyor o sırada. Ondan bahsediyorum. Şu anda zincir takılı olmadığı için haliyle tekeri elinizle döndürüyorsunuz. Zincir olmayınca rubleyi sabit tutan bir güç de olmadığı için tekeri döndürünce rublede onunla birlikte dönüyor. Yani sesin rubleden gelmesine imkan yok!

baktim şimdi harika bi tur olmuş ins birgün katilma imkanım olur tabi onun için önce baya bi kondisyon yapmam lazım :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Farklı bir tavsiye;
Jant mandalını biraz daha az sıkıp tekrar dener misiniz?
Bazen mandal haddinden çok sıkılıyor. Bu da bilyalara yandan ekstra yük binmesine neden oluyor. Onu elemiş oluruz en azından.

Bugün gene söktum bilyeleri çıkarıp ortasi bomboşken döndürdüm ama gene bi citirti var acaba göbeğinmi değişmesi lazım

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/15/058754cbd0f8880bf531c21e839e367d.jpg

@Gökhan Toros
yok zaten genelde mandalsiz donduruyorum

Arkadaşlar son durum hakkında yorumu olan varmı yada bi çözümü olan eğer değişmesi lazimsa değiştirene kadar böyle kullanmamin sorunu olurmu

@Hakan Aker

(link)

Yeşille işaretlediğim kısımda oluşmuş en küçük bir çizik yada bilyelerdeki en küçük bir yamukluk bu soruna neden olur. Aynı zamanda mil üzerinde bulunan yatak karşılığına da dikkatli bakın. Temizleyin ve inceleyin. Söylediğim gibi başka bir nedenden olma olasılığı yok.. :)

Geri