Scudo Sports

Ter

@Ali Sezer

hayırlı olsun taytın dostum.Demek buldun ve aldın.Neden taytın üzerine kapri veya başka birşeyler giymekte ısrarlısın acaba?
Cool max özelliği teri dışarı atması zaten sen kapri giyince terleyen buhar kapriyi ıslatacak.Bırak kapriyi aslanlar gibi taytını giy ve bisikletine bin.:in:

Scudo
@Niyazi ALTUN

Alışkın değilim taytla dolaşmaya belki ondandır :eek: az önce giydim inanılmaz rahatmış elime ilk aldığımda bu bana hayatta olmaz diyordum ama enteresan bi şekilde süper esnek bir yapısı var. rahatsız olmadığım söylenemez ama alışabilirim sanırım.

@Ali Sezer

alışırsın zaten tayt bol oldumu iyi olmaz kardeşim düşer popondan:) sonrada pedli kısım aşağıya doğru iner faydasını göremezsin.sen alışacaksın gibi izlenimler alıyoruz.hayırlısı bakalım.
zaten bisiklet taytı ile yayan gezilmez ki alılık değilim demişsin.Bisiklet binerken kullanırsın toplu olarakta herkezin taytı oldumu bi yerlere oturup birşeylerde içersiniz abest kaçmaz yani.

Şuanda yatağımın üzerinde o bana bakıyor ben ona :)
yarın sabah test sürüşüne çıkacam bakalım sonuş nasıl olacak.
Bu arada yardımların için Teşekkürler :in:

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@Ali Sezer

rica ederim dostum.Sana iyi pedallamalar artık gönül rahatlığı ile.

selamlar iyi günler. ikinci el aldığım bisikletteki 105 r7000 sti kollarının "bracket cover" denilen plastikimsi yeri sanırım benden önce kullanan kişi sebebiyle çok fazla değil ama biraz tabiri caizse yapış yapış.
s-l400.jpg

(link) birkaç ilan var ancak TRye gönderimi maalesef yok, ayrıca orjinalliğinden de emin değilim.
ben bunu en güzel nasıl temizleyebilirim?

Yenisi erdoğanlar bisiklette var hocam ordan alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: qtay
çok teşekkürler. yurt içinde bir siteye bakmak aklıma gelmemişti nedense :)

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Geri