Scudo Sports

Tern d7i nasıldır? Nexus vites sistemi nedir?

chizer.adam

SOSYAL ŞEBEKE
Tepki
1.736
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
İkinci el buldum bir tane. 1600'e bırakıcak eleman. Zincir yok, kayış var :D normal vites sistemi yok anormal bir vites sistemi var vs. İlginç bir katlanır. Sizlere danışayım dedim. Nedir ne değildir?

Scudo
Göbekten vites gayet uzun ömürlü yabancı forumlarda çok uzun süre kullananlar var araba vitesi mantığında çalışıyor bence güzel alınabilir ama biraz karmaşık bir yapıda arıza yaparsa yada başına birşey gelirse nerede yaptırabilirsiniz parçasını nasıl bulursunuz bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rıza_908
Fiyatı uygun görünüyor baya, sıfır fiyatına bakınca, Tern iyi marka bence alınabilir, vites sistemi de iyi görünüyor.

1 aylık ya. Normalde marka/performans olarak az çok biliyorum bu markayı ama vites sistemine yabancıyım.

o zmn dusunme bile derim ben .göbekten vites şahane birsey . ben otomatik vitesli sistem kullaniyorum . bndeki 2 vites ne yazikki bu haliyle bile mukemmel

Tern'i bilmem ama göbekten vites kesinlikle tavsiye edilir. Sıkıntısız, sorunsuz bir sistem. Arıza yapma ihtimali ise oldukça düşük.

Hem katlanır olması hem de göbekten vites olması hasebiyle bence optimum bir tercih olur.

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
Göbekten vites çok az bakım gerektirir,ayarları kolay kolay bozulmaz,dışta kalan vites aksamı olmadığından katlanır bisikletlere daha uygun bir vites tipidir.Bir de en önemlisi vites değiştirmek için pedal cevirmek gerekmez.Trafikte yüksek viteste ilerlerken aniden durmanız gerekirse hiç pedal çevirmeden istediğiniz vitese geçebilirsiniz.Fiyat makul,alınabilir.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisikleti aldım arkadaşlar. Gerçekten çok güzel bir sistemmiş, ilk deneyimim ve bu kadar seri olacağını tahmin etmezdim. Arabalardaki otomatik vites gibi :D

• Beğen
Tepkiler: hidromek
@Aazam Fotoğraf paylaşırsanız bizde görmüş oluruz, hayırlı olsun...

@massaget Teşekkür ederim, en kısa zamanda paylaşıcam.

@Aazam Çok isabetli bir karar verdiniz bende göbekten vitesli kullanıcısı olarak pişman olmayacağınızı belirtmek isterim :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Güle güle kullanın.

@hidromek @Arınç

Teşekkür ettim :) malum olaylardan dolayı iş yoğunluğum var, en kısa sürede resimlerini paylaşıcam.

@Aazam hayırlı olsun çok iyi bir tercih.
Hem katlanır hem şanzımanlı hep kullanmak istediğim tertipteki bir bisiklet türüdür.
Ben de het ikisini ayrı ayrı bisikletlerde kullanıyorum ve son derece memnunum.
Bu arada Nexus 7'li mi 8'li mi?

Nexus göbek akıcılık olarak dıştan vitesli sisteme göre nasıl,bir fark hissettiniz mi?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@burhan çetin

Tabikii. Anında geçiş sağlıyor ve nerdeyse hissetmiyorsun vitesin geçtiğini. Çok seri

• Beğen
Tepkiler: burhan çetin
@Aazam
Hocam bisikleti hala kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz asil memnun kaldiniz mi? Akisi nasil hiz yapabiliyor mu?☺

Ben de mariner d8 kullaniyorum onu satip göbekten vitesli katlanir'a gecmek istiyordum:kötü:

Geri